Eerste 9 namen voor Afro-Latino Festival o.a. Jason Derulo en Ronnie Flex

review: Jason Derulo - 04/10 - AFAS Live Jason Derulo
Eerste 9 namen voor Afro-Latino Festival o.a. Jason Derulo en Ronnie Flex
Door tessamaria op 16 maart 2023 - 10:28 1 Van vrijdag 7 to zondag 9 juli zal alweer de 23ste editie van het Afro-Latino Festival plaatsvinden. In het Thor Park in Genk kan je genieten van een gevarieerd aanbod aan artiesten, meestal uit het buitenland, met muzikale roots uit Afrika, Latijns-Amerika, de Caraïben en Zuid-Europa. De festivalorganisatie komt met de eerste namen die aankomende zomer in Genk te zien zullen zijn.

De eerste 9 namen voor Afro-Latino Festival 2023: Cimafunk, Dadju, Drea Dury, Gims, Jason Derulo, Kamaleon, Postmen, Pucho Y Tucutu en Ronnie Flex & The Fam.

Vorig jaar waren onder andere Boef en Vunzige Deuntjes te zien op het Afro-Latino Festival. De laatste keer dat Jason Derulo een optreden gaf op Belgische grond was in 2018 in Antwerpen. De Amerikaanse zanger staat dit jaar op zaterdag 8 juli op de Main Stage van het festival.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Koop hier je tickets voor Afro-Latino Festival 2023. Je bent tussen de €25 en €99 kwijt aan een ticket.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Afro-Latino Festival  2023
Tickets Afro-Latino Festival 2023
Afro-Latino Festival 2023
€ 25,00 - 99,00
Vestrock 2023

VESTROCK KOMT MET LAATSTE NAMEN O.A. MAAN, GLADDE...Bijna lente, dus over tweeënhalve maand vindt de 12e editie van VESTROCK (dit...

Pinkpop

LAATSTE NAMEN VOOR PINKPOP 2023: O.A. PRINS S. EN DE... Het Pinkpop-programma voor de aankomende editie is compleet. De laatste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.