OH MY! Festival verwelkomt o.a. Bryson Tiller, Lil Tjay en Boef

Boef
OH MY! Festival verwelkomt o.a. Bryson Tiller, Lil Tjay en Boef
Door tessamaria op 16 maart 2023 - 11:00 1 Op zaterdag 16 juli zullen grote namen uit de hiphop, R&B en rap wereld afreizen naar Almere Beach voor de zesde editie van het OH MY! Festival. Verdeeld over vier podia, elk met eigen stijl, zullen meer dan 20 artiesten te zien zijn. De vorige editie van het festival vond plaats in De Kuip in Rotterdam. Met Almere Beach als nieuwe locatie hoopt het festival de ervaring op het terrein nog beter te maken.

De allereerste namen voor het OH MY! Festival: Black Sherif, Boef, Bryson Tiller, Cho, Darkovibes, Eugy, Fireboy DML, Focalistic, Gyaki, Josylvio, K-Trap, Lijpe, Lil Tjay, Lojay, M Huncho, Mayorkun, Mula B, Nemzzz en NLE Choppa.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Koop hier je tickets voor het OH MY! Festival 2023. Aan één ticket voor het festival ben je tussen de €95,19 en €195,99 kwijt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Oh My! Music Festival 2023
Tickets Oh My! Music Festival 2023
Oh My! Music Festival 2023
Appelpop 2023

EERSTE NAMEN APPELPOP 2023: O.A. BLØF, KREZIP EN MAANOp 8 en 9 september vindt Appelpop weer plaats in de nazomer. Zoals...

Vestrock 2023

VESTROCK KOMT MET LAATSTE NAMEN O.A. MAAN, GLADDE... Bijna lente, dus over tweeënhalve maand vindt de 12e editie van VESTROCK (dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.