Parfumtips voor de festivalzomer: welke geuren zijn geschikt voor buitenfestivals?

Pukkelpop sfeer
Parfumtips voor de festivalzomer: welke geuren zijn geschikt voor buitenfestivals?
Door RobZ op 17 maart 2023 - 14:43 1 De meeste kaartjes voor de festivals staan alweer in de verkoop. Niets is leuker om alvast na te denken over je outfit voor het eerste festival van het seizoen. En bij een goede outfit, hoort natuurlijk een goede parfum. Zeker op festivals kan je daar de show mee stelen, en het is altijd een heerlijk compliment als iemand zegt: ‘Oh, wat ruik jij lekker!’. Dan hebben we het nog niet eens over een opgefrist gevoel waar een goed parfum voor kan zorgen na een paar uurtjes dansen en zweten. Dan wil je natuurlijk wel dat je een parfum kiest wat je lang blijft ruiken en goed bij je past. In dit artikel delen we een aantal tips met betrekking tot het vinden van de perfecte festivalparfum!

Online bestellen
We hoeven het je misschien niet te vertellen, parfum bestellen kan gemakkelijk online, en vaak ook nog veel voordeliger. Voordelen zijn dat je mooie acties tegen kan komen, en wellicht ook een nieuwe geur tegenkomt die je nog kent van vroeger, of juist nog helemaal niet. Door de reviews kun je snel wijzer worden, en als je echt even wil ruiken voordat je je online aankoop doet, kan je altijd even bij de parfumerie langs om te vragen of je mag testen.

Kleine verpakkingen
Je wil natuurlijk niet dat je nieuw gekochte parfum bij de ingang van het festival wordt weggegooid omdat je geen vloeistoffen mee naar binnen mag nemen. Dan is het ten eerste belangrijk om voor een geur te kiezen die je een lange tijd blijft ruiken. Dit zijn geuren van goede kwaliteit. Daarnaast zou je kunnen overwegen om een testertje te vullen met je favoriete parfum. Doordat dit een kleine hoeveelheid is, mag dit vaak wel mee naar binnen en ruik je de gehele dag lekker!

Een geur van kwaliteit
De geur zelf is natuurlijk heel erg belangrijk. Als je het nog niet eerder geprobeerd hebt, kan je eens overwegen om Lancôme parfum te kopen. Een mooi merk met jarenlange expertise en tegenwoordig erg populair. La vie est belle is heerlijk voor festivals, blijf je lang ruiken en is een mooie mix van fris en bloemig. Als je zelfs nog een stapje extra wil gaan, kunnen we je La Vie est belle ‘rose’ aanraden. Zoals de naam al zegt, ruik je dan heerlijk naar rozen.


Kortom, om je festival ervaring optimaal te beleven, heb je daar een lekkere geur bij nodig. En als je een goed parfum kiest, kun je dat natuurlijk ook buiten de festivals om dragen. Enjoy!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLeft of the dial

LEFT OF THE DIAL STRIKT DEADLETTER, BAD NERVES, LIFE...Afgelopen december had Left of the Dial een poll waarbij mensen konden...

dranouternews2.jpg

FESTIVAL DRANOUTER KOMT MET SPECIAAL 'FOCUS UK'... Op 4, 5 en 6 augustus zal alweer de 49ste editie van het festival Dranouter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.