Nieuwe namen voor Festival Dranouter 2023 o.a. Selah Sue, Daan en Lucky Chops

review: Bazart - 6/10 - Paard Bazart
Nieuwe namen voor Festival Dranouter 2023 o.a. Selah Sue, Daan en Lucky Chops
Door kimvanderzon op 27 maart 2023 - 11:33 1 Op 4, 5 en 6 augustus zal alweer de 49ste editie van het festival Dranouter plaatsvinden. De line-up voor het goedbezochte Belgische festival wordt steeds langer. Vandaag worden er namelijk weer nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Onder andere Naragonia Quartet, Snaarmaarwaar, Vincent Coomans, Broes, Laïs, Loogaroo Quartet, Omar Dahl, Selah Sue, Daan, Lucky Chops en Ão spelen op Dranouter Festival 2023.

Eerder waren Warhaus, Bazart, Merol, Mascarimiri, Jungle By Night, Jonathan Jeremiah en Hoven Droven al toegevoegd. Op onze Dranouter 2023 pagina vind je de complete line-up tot nu toe.

Nieuw dit jaar is dat Festival Dranouter zichzelf ook ontwikkelt tot showcasefestival. De organisatie nodigt een ruime selectie van zowel Vlaamse als UK zaal- en festivalprogrammatoren uit, om een aantal folkbands en nieuw talent in het programma te ontdekken.

In 2022 trok het festival wat plaatsvindt in Dranouter, een kleine dorpje aan de voet van de Kemmelberg, ruim 51.000 festivalgangers. Voor het eerst waren alle weekendtickets, 2-daagse tickets én zaterdag- en zondagtickets uitverkocht.

De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Er worden verschillende pakketten aangeboden. Voor een dagticket ben je minimaal €94,- kwijt. Wil jij alle 3 dagen bij het festival aanwezig zijn? Dan betaal je minimaal €155,-. Er zijn ook camping tickets verkrijgbaar. Koop hier je tickets voor Dranouter 2023.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBy The Creek Festival1

LINE-UP BY THE CREEK 2023 COMPLEET: BILAL WAHIB, DE...By The Creek kwam begin 2023 met de eerste namen voor de editie van dit jaar....

Cactusfestival

RÓISÍN MURPHY NAAR CACTUSFESTIVAL 2023 Op 7, 8 en 9 juli 2023 zal alweer de veertigste editie van het Brugse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.