Róisín Murphy naar Cactusfestival 2023

review: Róisín Murphy - 15/05 - TivoliVredenburg Róisín Murphy
Róisín Murphy naar Cactusfestival 2023
Door kimvanderzon op 24 maart 2023 - 13:21 1 Op 7, 8 en 9 juli 2023 zal alweer de veertigste editie van het Brugse Cactusfestival plaats vinden. The Libertines, Kurt Vile & The Violators, Goldband, Merol en Goose werden al eerder bevestigd om op het festival op te treden. Vandaag werd daar de Ierse Róisín Murphy aan toegevoegd. Ze zal op 9 juli een optreden geven.

Met haar indrukwekkend diverse carrière – gaande van full-blown popster met Moloko tot avontuurlijke leftfield scenester en alles er tussen – staat Róisín Murphy te boek als één van de meest innovatieve en rusteloze artiesten van de UK. Haar op disco en house gemonteerde bangers combineert Róisín Murphy in haar artwork en op het podium met een uniek visueel verhaal, waarmee ze het pad effende voor een nieuwe generatie onafhankelijke en sterke popdiva’s. In alles wat ze doet is Róisín in de eerste plaats een clubkid gebleven. Extravagant, kleurrijk en met een Do-It-Yourself-aanpak die afsteekt tegen de door de platenindustrie met geld gesmeerde popmachine. Met haar nieuwe single 'CooCool', opnieuw een samenwerking met de Berlijnse Dj Koze, bewijst Róisín Murphy wederom haar unieke positie als popster-meets-critical-darling.

Met nog meer bekendmakingen op de planning gaan de tickets vlot de deur uit. Koop hier je tickets voor Cactusfestival 2023. Op de festival website zijn er verschillende pakketen beschikbaar. De prijzen starten vanaf €68,- voor een dagticket.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Cactusfestival 2023
Tickets Cactusfestival 2023
Cactusfestival 2023
Dranouter 2021 news

NIEUWE NAMEN VOOR FESTIVAL DRANOUTER 2023 O.A. SELAH...Op 4, 5 en 6 augustus zal alweer de 49ste editie van het festival Dranouter...

Left of the dial

CARSICK, COWBOYY, FEWS EN MEER NIEUWE TOEVOEGINGEN... Vorige week werden Bad Nerves, Tramhaus en Deadletter en LIFE aan de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.