Lana Del Rey voegt zich bij line-up Rock en Seine Festival

Lana Del Rey door Nikki Smits
Lana Del Rey voegt zich bij line-up Rock en Seine Festival
Door Semberendsen op 11 december 2023 - 11:51 1 In een aankondiging, is bekendgemaakt dat Lana Del Rey zal optreden op het Rock en Seine Festival. Na haar eerste verschijning op het festival in 2014 keert de Amerikaanse artieste terug voor haar enige Franse optreden, gepland voor de aankomende editie.

Na een optreden in het Parijse Olympia vorige zomer, waarbij haar glamoureuze presentatie, songwriting en subtiliteit van haar stem indruk maakten op het publiek, is Lana Del Rey klaar om opnieuw in Frankrijk op te treden.

Lana Del Rey werd bekend met haar wereldwijde hits als ‘Video Games’, ‘Summertime Sadness’ en ‘Young and Beautiful’. Haar debuutsingle ‘Video Games’ behaalde binnen een maand gelijk al een miljoen hits. Met vele succesvolle albums op haar naam, haar betoverende stem en diepgaande songteksten die miljoenen fans over de hele wereld weten te raken, heeft ze zichzelf gevestigd als een van de meest invloedrijke artiesten van haar generatie.

De volledige line-up, zoals hij nu bekend staat is als volgt: LCD Soundsystem, Måneskin, Massive Attack, Pj Harvey, the Offspring, The Smile, Blonde Redhead, Inhaler, Jungle, Olivia Dean, Róisín Murphy, Soulwax, the Hives, the Kills en Zaho De Sagazan. Gezien de datum van Rock en Seine kunnen deze namen ook opgeschreven worden als kanshebbers voor Lowlands en Pukkelpop 2024. Deze festivals vinden namelijk een weekend eerder plaats.

Rock en Seine vindt plaats van 21 tot 25 Augustus 2024, waarbij het optreden van Lana del Rey op 21 Augustus is. Koop hier tickets voor Rock en Seine. Tickets kosten van 94 tot 189 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Rock en Seine 2024
Tickets Rock en Seine 2024
Rock en Seine 2024
€ 94,00 - 189,00
Ik Zie U Graag news

IK ZIE U GRAAG FESTIVAL 2024 ONTHULT EERSTE VIJF...Na het succes van de 13e editie in 2023 keert het Ik Zie U Graag Festival...

Paaspop 2021 news

CHEF’SPECIAL KOMT MET NIEUWE SINGLE EN AANKONDIGING... Gistermiddag heeft Chef’Special de nieuwste single, genaamd ‘Speed Of Light’,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.