Ik Zie U Graag Festival 2024 onthult eerste vijf namen o.a. Hooverphonic en Brihang

review: Hooverphonic with Orchestra - 29/03 - TivoliVredenburg Hooverphonic
Ik Zie U Graag Festival 2024 onthult eerste vijf namen o.a. Hooverphonic en Brihang
Door Semberendsen op 11 december 2023 - 12:35 1 Na het succes van de 13e editie in 2023 keert het Ik Zie U Graag Festival terug, ditmaal in samenwerking met MEZZ en Chassé Theater. Het festival, dat zich traditioneel richt op Belgisch talent, zal op 18 en 19 mei plaatsvinden en biedt niet alleen een uitgebreide selectie livemuziek, maar ook ruimte voor theater en cabaret. Passe-partouts zijn nu beschikbaar voor €90 via de MEZZ-website, waarmee bezoekers toegang hebben tot alle concerten in MEZZ en Chassé Theater gedurende het hele weekend.

Vandaag hebben MEZZ en Chassé Theater de eerste vijf namen van de line-up bekendgemaakt. Hooverphonic, Brihang, Borokov Borokov, Poltrock en Mayorga zullen optreden tijdens het festival. Hooverphonic, bekend om hun dansbare sound met hints naar de jaren 90, zal het podium van Chassé Theater betreden. Brihang, die doorbrak met 'Casco' vóór de pandemie, presenteert zijn nieuwe album 'Droomvoeding' met ongefilterde reflecties op zijn ervaringen. Borokov Borokov staat garant voor een energieke, eclectische show vol hi-NRG, pop, hardcore en powerballads. Poltrock verkent zijn grenzen op de piano, terwijl winnaar van De Nieuwe Lichting 2023, Mayorga, een mix van lo-fi indie pop en rauwe gitaarsongs brengt.

In de aanloop naar het festival worden meer acts aangekondigd, waaronder uitbreidingen van het muziekprogramma en details over het theaterprogramma, inclusief speeldata en locaties. Koop hier een passe partout voor Ik Zie U Graag 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Ik Zie U Graag ... 2024
Tickets Ik Zie U Graag ... 2024
Ik Zie U Graag ... 2024
€ 90,00
Les Ardentes

CENTRAL CEE VOOR EXCLUSIEVE EUROPESE SHOW NAAR LES...Belgisch hiphop-festival Les Ardentes begint woensdag 13 december met hun...

LanaDelReynieuws

LANA DEL REY VOEGT ZICH BIJ LINE-UP ROCK EN SEINE... In een aankondiging, is bekendgemaakt dat Lana Del Rey zal optreden op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.