Chef’Special komt met nieuwe single en aankondiging show op Paaspop Schijndel

review: Chef'Special - 05/10 - 013 Chef'Special
Chef’Special komt met nieuwe single en aankondiging show op Paaspop Schijndel
Door Semberendsen op 08 december 2023 - 14:38 1 Gistermiddag heeft Chef’Special de nieuwste single, genaamd ‘Speed Of Light’, uitgebracht als voorproefje op hun aankomende album dat begin 2024 wordt gelanceerd. Fans kunnen nu alvast een voorproefje krijgen van het nieuwe materiaal. Echter, naast deze muzikale traktatie komt er nog meer goed nieuws voor de liefhebbers van de Haarlemse band: Chef’Special zal eind maart 2024 terugkeren naar Paaspop in Schijndel.

De setlist belooft een mix te zijn van nieuwe tracks en bekende hits, waaronder klassiekers als ‘In Your Arms’, 'Nicotine', ‘Afraid Of The Dark’, ‘Amigo', 'Birds', 'Try Again', en 'Into The Future'.

Voor degenen die nog geen kaarten hebben bemachtigd, is het belangrijk op te merken dat Paaspop 2024 bijna volledig is uitverkocht. Terwijl de tickets voor zaterdag, zondag en het complete weekend razendsnel zijn verkocht, zijn er nog enkele vrijdagkaarten beschikbaar. Twee weken geleden kwam het festival met de eerste lading namen. Onder andere Acda en de Munnik, Anouk, Editors, Tom Grennan, Tiesto en de Jeugd van Tegenwoordig komen Pasen vieren in Schijndel. Voor alle artiesten die tot nu toe voor het festival bevestigd zijn, check je onze Paaspop 2024 festivalpagina.

Voor degenen die het volledige Paaspop-ervaring willen beleven, zijn er twee VIP-arrangementen beschikbaar, variërend van Regular VIP Tickets tot Ultimate VIP Tickets. Deze arrangementen bieden verschillende voordelen, waaronder toegang tot het Apollo Skydeck en de exclusieve VIP Lounge met eten en drinken inbegrepen. Een VIP kost 295 euro voor een dag.

Koop hier tickets voor Paaspop 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Paaspop Schijndel 2024
Tickets Paaspop Schijndel 2024
Paaspop Schijndel 2024
LanaDelReynieuws

LANA DEL REY VOEGT ZICH BIJ LINE-UP ROCK EN SEINE...In een aankondiging, is bekendgemaakt dat Lana Del Rey zal optreden op het...

Floor Jansen

BRIDGE GUITAR FESTIVAL 2024 KONDIGT FLOOR JANSEN AAN... Het BRIDGE Guitar Festival keert terug naar de Brainportregio Eindhoven van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.