BRIDGE Guitar Festival 2024 kondigt Floor Jansen aan voor concert in Klokgebouw

review: Floor Jansen - 11/04 - Paradiso Floor Jansen
BRIDGE Guitar Festival 2024 kondigt Floor Jansen aan voor concert in Klokgebouw
Door Semberendsen op 08 december 2023 - 10:53 1 Het BRIDGE Guitar Festival keert terug naar de Brainportregio Eindhoven van 29 mei tot en met 2 juni 2024, met een focus op gitaren, gitaarmuziek en internationale muzikanten die verbonden worden door dit geliefde snaarinstrument. Op zaterdag 1 juni 2024 vindt het eerste grote concert plaats in het Klokgebouw in Eindhoven, met niemand minder dan Floor Jansen als headliner. De kaartverkoop voor dit concert is begonnen.

BRIDGE staat voor '5 Days Of Everything Guitar', waarbij het gehele programma in het teken staat van de gitaar, variërend van grote shows tot huiskamerconcerten en van workshops tot een uitgebreide gitaarbeurs. Het festival omvat ook gratis evenementen, waaronder het stadsfestival BRIDGE AROUND TOWN, waarbij diverse locaties in het centrum van Eindhoven optredens van tientallen bands zullen hosten. De eerste namen voor BRIDGE AROUND TOWN zijn al bekendgemaakt, waaronder Bombino, JB Meijers, Leif de Leeuw band, Ploctones, Aynsley Lister en Erja Lyytinen.

Naast het concert van Floor Jansen en het stadsfestival omvat BRIDGE ook de Guitar Convention in het Muziekgebouw Eindhoven, waar liefhebbers terecht kunnen voor de nieuwste technische snufjes en interessante masterclasses. Het festival breidt zich verder uit met diverse projecten in samenwerking met muziekopleidingen, podia en ondernemers in de regio.

Koop hier tickets voor Floor Jansen bij BRIDGE 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets BRIDGE 2024
Tickets BRIDGE 2024
BRIDGE 2024 - Floor jansen
€ 45,00
Paaspop 2021 news

CHEF’SPECIAL KOMT MET NIEUWE SINGLE EN AANKONDIGING...Gistermiddag heeft Chef’Special de nieuwste single, genaamd ‘Speed Of Light’,...

Manana Manana

MAÑANA MAÑANA KONDIGT VERANDERING VAN DATUM AAN In een verrassende wending voor festivalgangers heeft Mañana Mañana, bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.