Mañana Mañana kondigt verandering van datum aan

Manana Manana persfoto
Mañana Mañana kondigt verandering van datum aan
Door Semberendsen op 07 december 2023 - 16:06 1 In een verrassende wending voor festivalgangers heeft Mañana Mañana, bekend als het meest relaxte festival van Nederland, zijn datums verplaatst naar 13, 14, 15 en 16 juni 2024. Dit is een week later dan eerst aangekondigd was. Het alternatieve festival, geliefd om zijn idyllische sfeer en diverse programma, biedt trouwe bezoekers een speciale traktatie met flinke kortingen op early bird-tickets.

Het festival, oorspronkelijk ontstaan in het Achterhoekse Hummelo in 2013 en nu gehuisvest op Landgoed Oolde in Laren (Gld.) sinds twee jaar, belooft ook dit jaar weer een unieke ervaring te worden. Middenin het bos bandjes kijken, genieten van straattheater in een feeërieke Franse kasteeltuin en 's avonds samen jammen bij een groot kampvuur zijn slechts enkele hoogtepunten van het programma.

De Feestfabriek, de organisator van het festival, kondigt aan dat de kaartverkoop voor de aankomende editie van Mañana Mañana van start gaat op 1 februari 2024. Om de trouwe bezoekers te belonen, wordt er een early bird-systeem geïntroduceerd met drie fases, waarbij de eerste verkochte tickets het meest voordelig zullen zijn.

Stel hier een ticketreminder in om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Mañana Mañana 2024
Tickets Mañana Mañana 2024
Mañana Mañana 2024
Floor Jansen

BRIDGE GUITAR FESTIVAL 2024 KONDIGT FLOOR JANSEN AAN...Het BRIDGE Guitar Festival keert terug naar de Brainportregio Eindhoven van...

roadburnnewss.jpg

ROADBURN FESTIVAL 2024 KOMT MET MEER DAN 30 NIEUWE... Roadburn, het muziekfestival in Tilburg, Nederland, heeft vandaag de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.