Mañana Mañana Festival 2024 onthult eerste 13 namen voor line-up

Manana Manana persfoto
Mañana Mañana Festival 2024 onthult eerste 13 namen voor line-up
Door Semberendsen op 12 januari 2024 - 10:17 1 Het Mañana Mañana Festival, bekend als het meest relaxte festival van Nederland, heeft de eerste dertien namen aangekondigd voor hun 2024 editie op 14 tot 16 juni.

Muziekliefhebbers kunnen uitkijken naar acts als Cocobolo, die met groovy, surf-achtige funkrock herinneringen oproepen aan Khruangbin en Tame Impala. Lokale talenten, waaronder Astronaut met Nederlandstalige liedjes als 'Jij zou beginnen met de seks vandaag', dragen bij aan het mañanagevoel. De melancholische indie- en countrysongs van JesperJesper en de dromerige janglepop van Prize Collect voegen ook diverse mañana-vibes toe.

Voor liefhebbers van rock 'n roll is er een stevig aanbod met The Mocks, The Grand East, en de Leif de Leeuw Band. Kaboutertje Putlucht, een Utrechtse groep met een voorliefde voor smerigheid, voegt een rauw randje toe aan het sfeervolle Landgoed Oolde.

Soulfans zullen genieten van Marlon Pichel, terwijl A Murder in Mississippi en het Kaapverdische collectief Tabanka wereldse smaakmakers zijn, elk met hun eigen unieke geluid.

Het festival kondigt ook twee theateracts aan: de Belgische acrobaat Barto en de voorstelling ‘Crèpe de la Bête’ van Hirondelles.

Mañana Mañana 2024 vindt plaats van 13 tot en met 16 juni op Landgoed Oolde in Laren (Gelderland). De kaartverkoop start op 1 februari om 10:00 met flinke kortingen voor vroege vogels, waaronder driedagenkaarten voor minder dan zeventig euro en campingkaarten voor minder dan negentig euro. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier kaartjes voor Mañana Mañana.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Mañana Mañana 2024
Tickets Mañana Mañana 2024
Mañana Mañana 2024
Paradiso logo nieuw

LONDON CALLING VOEGT O.A. DO NOTHING EN MISS TINY...Het tweemaal per jaar gehouden London Calling popfestival in Paradiso...

Dinosaur Jr.

BRIDGE GUITAR FESTIVAL VOEGT POWERTRIO DINOSAUR JR.... Het BRIDGE Guitar Festival , bekend om zijn veelzijdigheid, voegt een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.