Dance Valley festival maakt volledig programma bekend en Tiësto na 15 jaar terug als hoofdact.

Tiesto
Dance Valley festival maakt volledig programma bekend en Tiësto na 15 jaar terug als...
Door kimvanderzon op 28 maart 2023 - 12:31 1 Dance Valley heeft vandaag het hele programma onthult. Tiësto keert na 15 jaar terug als hoofdact op het festival.

Voor de 27e editie van één van Nederlands langstlopende dancefestivals haalt de organisatie Tiësto weer terug voor het eerst sinds 2008 terug als hoofdact. De Nederlandse Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat al ruim 20 jaar aan de top van de internationale dancescene en werd meermaals verkozen tot ‘beste dj ter wereld’. Tijdens zijn indrukwekkende carrière stond hij al meerdere keren op het podium van Dance Valley festival in Velsen. Op 12 augustus zal Tiësto zijn vele hits weer door de beroemde vallei van Spaarnwoude laten ronken tijdens een spectaculaire ‘must-see show’.

Van oudsher vormt het programma van Dance Valley festival een samensmelting van alle relevante, elektronische dancegenres van het moment. Het uitgebreide programma bedient dan ook danceliefhebbers van ieder kaliber met stages waar alles van techno tot trance en urban tot disco uit de speakers knalt. Op de mainstage wordt Tiësto vergezeld door internationale top dj’s zoals o.a. Lucas & Steve, Ben Nicky, KAAZE en ‘fan favourite’ La Fuente. Bekijk de volledige line-up hier.

Het hardstyle genre is al jaren een belangrijke pijler onder het programma van Dance Valley en zal ook dit jaar een prominente rol vertolken. Deze grote ‘area’ zal headliners D-Block & S-Te-Fan, Radical Redemption en Sickmode op het podium verwelkomen. Andere bekende gezichten zijn te zien op de trance stage met oudgediende Ferry Corsten en op de techno stage met ROD en Bart Skils.

Haal hier je tickets voor Dance Valley 2023 op 12 augustus. De meeste tickets zijn al uitverkocht dus wees er snel bij!



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop 2021 news

PAASPOP VRIJDAG AANGEVULD MET JOHN COFFEY EN AUDIO...Alsof de enorme line-up van Paaspop 2023 nog niet groot genoeg was, maakt het...

Dauwpop

DAUWPOP KONDIGT O.A. JOHN COFFEY, CLOUD NOTHINGS EN... Dauwpop heeft weer nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Het festival vind...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.