Nieuwe namen voor Suikerrock 2023: o.a. Franz Ferdinand en GOOSE

review: Franz Ferdinand - 15/04 - AFAS Live Franz Ferdinand
Nieuwe namen voor Suikerrock 2023: o.a. Franz Ferdinand en GOOSE
Door tessamaria op 29 maart 2023 - 10:24 1 Suikerrock zal dit jaar weer van van 4 t/m 6 augustus plaats vinden op het Bietenplein aan de Suikerraffinaderij in Tienen. Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is Suikerrock één van de grotere Belgische muziekfestivals. Ze maken een nieuwe reeks indierock/pop namen bekend die zullen optreden op zaterdag 5 augustus. Met de toevoegingen van deze namen is de mainstage line-up voor die festivaldag nu compleet.

De nieuwe acts die op zaterdag 5 augustus optreden zijn: Franz Ferdinand, GOOSE, The Haunted Youth, High-Hi en Berre. Eerder werd al bekend dat onder andere Bastille, Arsenal, Bazart, Goldband, Merol, MEAU en Sophie Straat afreizen naar de Belgische stad Tienen. Voor de volledige line-up tot nu toe, verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Suikerrock 2023.

De kaartverkoop voor het festival is al van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Suikerrock 2023. Je bent €60 kwijt aan een dagticket. Wil jij alle drie de dagen bij het festival aanwezig zijn dan betaal je €140. Ook zijn er speciale kidstickets verkrijgbaar. Deze kosten €15 per stuk.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Suikerrock 2023
Tickets Suikerrock 2023
Suikerrock 2023
Lokerse Feesten news

CYPRESS HILL EN STIKSTOF NAAR LOKERSE FEESTEN 2023De 48e editie van de Lokerse Feesten komt eraan. Het festival vindt plaats...

Paaspop 2021 news

PAASPOP VRIJDAG AANGEVULD MET JOHN COFFEY EN AUDIO... Alsof de enorme line-up van Paaspop 2023 nog niet groot genoeg was, maakt het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.