Cypress Hill en Stikstof naar Lokerse Feesten 2023

review: Cypress Hill - 22/06 - TivoliVredenburg Cypress Hill
Cypress Hill en Stikstof naar Lokerse Feesten 2023
Door kimvanderzon op 29 maart 2023 - 10:28 1 De 48e editie van de Lokerse Feesten komt eraan. Het festival vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023.

Vandaag is er bekendgemaakt dat Cypress Hill en Stikstof naar het festival komen. Ze zullen allebei op 9 augustus een show geven. Eerder werden al Blur, Placebo, Goldband, The Opposites en The Haunted Youth, Balthazar en Wilco toegevoegd aan de line-up van donderdag 10 augustus. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

De Lokerse Feesten worden al sinds 1975 georganiseerd. In Lokeren, natuurlijk. Inmiddels is Lokerse Feesten niet meer weg te denken uit de Belgische festivalagenda. Vele grote namen sierden al het affiche van de Lokerse Feesten. Onder andere Simple Minds, Kasabian, Faithless, Van Morrison, Tori Amos, Mika, Neil Young, Pet Shop Boys en Snoop Dogg hebben gespeeld op de podia van de Lokerse Feesten.

De kaartverkoop is direct van start gegaan. Haal hier je tickets voor Lokerse Feesten, 9 augustus. De ticketprijs is 50 euro.

Zaterdag 1 april om 10u start de verkoop van de 10-dagen combitickets. Haal hier je combitickets voor Lokerse Feesten.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metallica news

''KINGSLAND EN ORANJEBLOESEM MOGEN MINDER BEZOEKERS...Het ziet er naar uit dat de organisaties van de Amsterdamse...

Suikerrock 2023

NIEUWE NAMEN VOOR SUIKERROCK 2023: O.A. FRANZ... Suikerrock zal dit jaar weer van van 4 t/m 6 augustus plaats vinden op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.