Dutch Valley maakt line-up bekend: o.a. Flemming, Snollebollekes en 'mystery guest'

review: Flemming - 24/03 - Melkweg Flemming
Dutch Valley maakt line-up bekend: o.a. Flemming, Snollebollekes en 'mystery guest'
Door kimvanderzon op 29 maart 2023 - 15:26 1 Op 13 augustus keert Dutch Valley terug naar recreatiegebied Spaarnwoude, Velsen. Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer meer dan 100 Nederlandse acts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.

Met meer dan 30.000 bezoekers mag Dutch Valley zich met recht een grote speler noemen in het landschap van festivals met alleen maar Nederlandse artiesten. De organisatie doet er alles aan om die positie te behouden en zorgt ook dit jaar weer voor een breed scala aan verschillende optredens.

Zo staan onder andere Chef’Special, Suzan & Freek, Flemming en Snollebollekes op het programma, maar ook FeestDJRuud, Wolter Kroes, Frans Duijts, Kevin, Boef en Cho. Er ontbreekt echter nog één naam, maar daar wil de organisatie nog niet al te veel over loslaten. De woordvoerder legt uit: ‘We hebben nog een hele mooie ‘kers op de taart’, maar die houden we nog even geheim. Het is echt de act die voor ons het festival helemaal rond maakt. Het is een artiest die ontzettend veel mensen aanspreekt. We maken binnenkort bekend wie dat is...’.
Bekijk de volledige line-up hier.

De kaartverkoop is al begonnen. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Haal hier je tickets voor Dutch Valley.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festival macumba

FESTIVAL MACUMBA MAAKT GEHELE LINE-UP BEKEND: RYAN...Op zaterdag 22 juli keert Festival Macumba terug voor een derde editie naar...

Bevrijdingsfestival Utrecht 2020 logo

LINE-UP BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT COMPLEET MET... Bevrijdingsfestival Utrecht kondigt nog meer namen aan die op 5 mei het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.