Line-up Bevrijdingsfestival Utrecht compleet met o.a. Nielson en BENR

Bevrijdingsfestival Utrecht 2017
Line-up Bevrijdingsfestival Utrecht compleet met o.a. Nielson en BENR
Door redactie op 29 maart 2023 - 14:49 1 Bevrijdingsfestival Utrecht kondigt nog meer namen aan die op 5 mei het podium in Park Transwijk betreden. Nielson, BENR, Tusky en Tabanka zullen op het hoofdpodium van 12:30 uur tot 23:00 uur te zien zijn.

Op het Vrijheidspodium staan Mahabe, artiesten van BOKS Cultuurhuis en dj’s van Stranded FM. Al eerder werden onder andere MEAU en Snelle bevestigd voor het bevrijdingsfestival.

Begin dit jaar was het nog onzeker of het festival wel door zou kunnen gaan. De organisatie kreeg de financiering voor het jaarlijks terugkerend evenement niet rond. Maar stichting K.F Hein Fonds en bierbrouwer Grolsch vonden het vieren van de vrijheid zo belangrijk dat ze te hulp zijn geschoten. Door deze twee partijen kan het festival alsnog doorgaan.

Het festival is gratis toegankelijk.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDutch Valley news

DUTCH VALLEY MAAKT LINE-UP BEKEND: O.A. FLEMMING,...Op 13 augustus keert Dutch Valley terug naar recreatiegebied Spaarnwoude,...

Electric Castle

ELECTRIC CASTLE MAAKT LADING NIEUWE NAMEN BEKEND:... Het programma van Electric Castle is rond. De festivalorganisatie voegt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.