Electric Castle maakt lading nieuwe namen bekend: o.a. Macklemore en Jamie xx

review: Sziget 2019 - zaterdag Macklemore
Electric Castle maakt lading nieuwe namen bekend: o.a. Macklemore en Jamie xx
Door kimvanderzon op 29 maart 2023 - 11:39 1 Het programma van Electric Castle is rond. De festivalorganisatie voegt namelijk onder meer Macklemore, Jamie xx, Morcheeba, Orbital, James Lavelle, Huey Morgan, Tiga, Monolink, Youngr, Weval, San Proper en Brutus toe aan de line-up

Het Roemeense festival bevestigde eerder al de komst van The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum (live), Nothing But Thieves, Tash Sultana en Peggy Gou.

Meer dan 300 artiesten op meer dan 11 podia en honderden uren aan live muziek op een sprookjesachtig landgoed, dat is Electric Castle.

Electric Castle vindt van 19 t/m 23 juli plaats in en rondom het historische Bánffy Kasteel, nabij de studentenstad Cluj-Napoca. Het groene heuvellandschap van Transsylvanië wordt een kleurrijk festivalterrein vol muziek, kunst, eten, drinken en veel meer. Naast de diverse line-up presenteert het festival een uitgebreid randprogramma en uniek kunstprogramma.

Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Op dit moment koop je een 5-Day Pass voor een speciale prijs van €139, daarnaast zijn er speciale aanbiedingen voor studenten en groepen. Koop hier je tickets voor Electric Castle.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Electric Castle 2023
Tickets Electric Castle 2023
Electric Castle 2023
€ 140,00
Bevrijdingsfestival Utrecht 2020 logo

LINE-UP BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT COMPLEET MET...Bevrijdingsfestival Utrecht kondigt nog meer namen aan die op 5 mei het...

Metallica news

''KINGSLAND EN ORANJEBLOESEM MOGEN MINDER BEZOEKERS... Het ziet er naar uit dat de organisaties van de Amsterdamse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.