7 nieuwe namen voor Lokerse Feesten o.a. Merol, Hot Chip, S10 en Sophie Straat

Merol
7 nieuwe namen voor Lokerse Feesten o.a. Merol, Hot Chip, S10 en Sophie Straat
Door tessamaria op 31 maart 2023 - 10:29 1 Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een mix van Belgische en internationale artiesten zal afreizen naar de Belgische stad Lokeren. Al eerder werden Goldband, The Opposites en Blur bevestigd om op te treden op het zomerse festival.

Merol, S10 en Sophie Straat zijn aan het programma van vrijdag 4 augustus toegevoegd. Hot Chip, Baxter Dury, Warmduscher en Ada Oda vullen de line-up van dinsdag 8 augustus aan. Voor de gehele line-up verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van de Lokerse Feesten 2023.

De Lokerse Feesten is een jaarlijks terugkerend festival. Het festival duurt 10 dagen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. In het verleden waren grote namen als Iggy Pop, Pixies, The Prodigy en Snoop Dogg te bewonderen op het podium in Lokeren. Het festival biedt een breed programma aan muzikale acts, waaronder rock, pop, dance en hip-hop.

Op zaterdag 1 april om 10:00 uur begint de kaartverkoop van de early bird combi tickets. Deze kosten €220 per stuk en geven je toegang tot alle 10 dagen van het festival. Dagtickets zijn nu al verkrijgbaar en variëren tussen €30 en €69 per stuk. Koop hier je kaarten voor de Lokerse Feesten 2023.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lokerse Feesten 2023
Tickets Lokerse Feesten 2023
Lokerse Feesten 2023
Graspop 2020 news

MACHINE HEAD, HELMUT LOTTI, TOM MORELLO EN MEER...Vandaag presenteert Graspop Metal Meeting de laatste artiesten die op hun...

Snelle

EERSTE EDITIE STADSFESTIVAL HILVERSUM MET O.A.... De eerste editie van Stadsfestival Hilversum is een samenwerking met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.