Eerste editie Stadsfestival Hilversum met o.a. Racoon en Snelle

review: Snelle - 23/11 - 013 Snelle
Eerste editie Stadsfestival Hilversum met o.a. Racoon en Snelle
Door kimvanderzon op 31 maart 2023 - 10:27 1 De eerste editie van Stadsfestival Hilversum is een samenwerking met poppodium De Vorstin en vindt plaats op zaterdag 8 juli. Het belooft een groot feest te worden. “We kijken er enorm naar uit om in Hilversum een groot stadsfestival te organiseren, waar publiek uit het hele Gooi een gezellige zomerdag met de beste artiesten van eigen bodem kan beleven”, aldus festivaldirecteur Jochem Winterwerp. De geboren Hilversummer vervolgt: “We verdienen als regio een serieus popfestival. We zijn enorm blij dat we dit deze zomer kunnen realiseren.”

Met Racoon en Snelle heeft de organisatie twee van de populairste Nederlandse artiesten weten vast te leggen. Daarnaast komt The Dirty Daddies en Jett Rebel naar het festival waarmee het programma zo goed als compleet is. Later worden nog één artiest en de dj’s die tussen de optredens de muzikale omlijsting verzorgen aangekondigd.

De kaartverkoop voor de eerste editie van Stadsfestival Hilversum start maandag 3 april om 20:00 uur. Er is een beperkt aantal ‘Early Bird’-tickets verkrijgbaar, dit zijn kaarten met korting voor de snelle beslissers. Deze kaarten kosten € 35,- per stuk. Reguliere tickets kosten vervolgens € 40,- in de eerste fase en € 45,- in de tweede fase.

Haal hier je kaarten voor Stadsfestival Hilversum 2023.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lokerse Feesten news

7 NIEUWE NAMEN VOOR LOKERSE FEESTEN O.A. MEROL, HOT...Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een...

Zwarte Cross 2018 news

NIEUWE NAMEN ZWARTE CROSS 2023 O.A. THE OPPOSITES,... Van 20 t/m 23 juli zal Zwarte Cross 2023 weer plaatsvinden. Het grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.