Armin van Buuren headliner op Hullabaloo Festival 2023

Armin van Buuren
Armin van Buuren headliner op Hullabaloo Festival 2023
Door kimvanderzon op 31 maart 2023 - 12:41 1 Hullabaloo Festival heeft bevestigd dat Armin van Buuren de headliner wordt van het festival op 2 september.

Armin van Buuren keert na vijf jaar terug naar Groningen als headliner van het Hullabaloo festival 2023. De DJ is maar liefst vijf keer benoemd tot beste DJ ter wereld en is met zijn tomeloze energie nog altijd razend populair met nummers als ‘Blah Blah Blah’ en ‘This Is What It Feels Like’. De rest van de Hullabaloo line-up volgt snel.

Op zaterdag 2 september 2023 keert hét festival van het Noorden terug naar het Stadspark Groningen. Op Hullabaloo ontdek een je wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Dompel je onder in avontuur en ontsnap heel eventjes aan de realiteit. Ontdek nieuw talent en geniet ook van de bekendste artiesten. Hop on the ride to music paradise!

Binnenkort start de voorverkoop van Hullabaloo 2023. Via de pre-sale maak je kans op één van die begeerde Hurly Burly tickets tegen een gereduceerd tarief. Pre-registeren kan via deze link.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pasen11234

PASEN 2023: OVERZICHT VAN DE BESTE FESTIVALS TIJDENS...Het paasweekend is in zicht en dat betekent dat de opening van het...

Suikerrock 2023

OOK SEAN PAUL EN COELY NAAR SUIKERROCK 2023 Suikerrock heeft weer 2 namen toegevoegd aan de line-up: Sean Paul en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.