Pasen 2023: overzicht van de beste festivals tijdens het lange Paasweekend

Paaspop sfeer
Pasen 2023: overzicht van de beste festivals tijdens het lange Paasweekend
Door redactie op 31 maart 2023 - 14:00 1 Het paasweekend is in zicht en dat betekent dat de opening van het festivalseizoen naderbij is. In diverse steden worden er festiviteiten en festivals georganiseerd tijdens Pasen. Wij van Festivalinfo zetten zoals gewoonlijk een aantal van de beste festivals voor je op een rijtje. Het Paasweekend valt dit jaar op zaterdag 8, zondag 9 en tweede Paasdag maandag 10 april. Veel mensen hebben tijdens Goede vrijdag op 7 april ook al vrij. Tijd genoeg om een mooi festival te bezoeken!

Tijdens Pasen 2023 heb je de keuze uit onder andere de volgende festivals:

Paaspop Schijndel
7 t/m 9 april, Schijndel.

Dit festival is dé opener van het festivalseizoen. Er zijn maar liefst 300 artiesten op 17 verschillende podia te zien. Onder andere Armin van Buuren, Duncan Laurence, George Ezra en Goldband zijn te zien zijn op De Molenheide. Reguliere tickets voor het festival zijn uitverkocht. Wel worden er nog verschillende aangeboden via Ticketswap. De VIP tickets zijn nog uitverkocht. Deze kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €139.

Meer informatie over het festival en de line-up: Paaspop Schijndel

Paaspop Den Hout
8 en 9 april, Den Hout.

Onder meer zullen Rowwen Hèze, Snelle & De Lieve Jongens Band, Flemming, Kris Kross Amsterdam en The Dirty Daddies te zien zijn bij het jaarlijkse muziekfestival in Den Hout. Schaf hier je tickets aan voor Paaspop Den Hout. Een ticket kost je €29,50.

Meer informatie over het festival en de line-up: Paaspop Den Hout

Paaspop Zieuwent
16 en 17 april, Zieuwent.

In de Achterhoek kan je genieten van muziek en verschillende activiteiten voor jong en oud. Er is een paasvuur aanwezig en er wordt een kinderdoemiddag georganiseerd. Frans Duijts, George Baker, The Party Animals & meer namen staan op het programma van Paaspop in Zieuwent. Er zijn nog tickets voor het festival verkrijgbaar. Haal hier je kaarten voor Paaspop Zieuwent. Je bent €10 of €20 kwijt aan een kaartje.

Meer informatie over het festival en de line-up: Paaspop Zieuwent

Verknipt: Easter Special
8 en 9 april, AFAS Live in Amsterdam.

In de AFAS Live bij de Easter Special van Verknipt wordt je meegenomen door een betoverende lasershow en een line-up met de hardste artiesten. Een perfecte combinatie van gevestigde artiesten en nieuwe talenten die hun debuut zullen maken op Verknipt!. Het festival is volledig uitverkocht maar er worden hier en daar nog tickets via Ticketswap verkocht.

Meer informatie over het festival en de line-up: Verknipt: Easter Special

Awakenings Easter
7 t/m 9 april, Gashouder in Amsterdam.

Tijdens de Awakenings Easter Special komen de beste techno DJs uit wereld samen in de Gashouder. Awakenings biedt muziek voor iedere technoliefhebber. Onder meer zijn Nina Kraviz, Enrico Sangiuliano en Pan-Pot te zien tijdens het Paasweekend. Op de zondag tickets na, is het festival helemaal uitverkocht. Ticketswap biedt gelukkig nog wel genoeg tickets aan.

Meer informatie over het festival en de line-up:
Awakenings Easter Friday (By Night)
Awakenings Easter Saturday (By Day)
Awakenings Easter Saturday (By Night)
Awakenings Easter Sunday (By Day)

Prognosis Festival
15 en 16 april, Effenaar in Eindhoven.

Onder andere Riverside, Hawkwind, Voivod en Zeal & Ardor staan op de line-up van Prognosis 2023. Dit festival is de place to be voor liefhebbers van progressieve rock. Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock, en metal te maken heeft. Via onderstaande link schaf jij je tickets voor het festival aan.

Meer informatie over het festival en de line-up: Prognosis Festival

DGTL Festival
7 t/m 9 april, NDSM-werf in Amsterdam

In het Paasweekend is DGTL is al jaren de vaste plek voor liefhebbers van cutting-edge elektronische muziek. Dit jaar is er weer meer dan genoeg te genieten op de NDSM-werf. Onder andere Benny Rodrigues, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Max Cooper en Bonobo zijn aanwezig. Schaf hier je tickets aan voor DGTL 2023.

Meer informatie over het festival en de line-up: DGTL Festival

De bovenstaande festivaltips voor Pasen 2023 zijn slechts een beperkte selectie uit onze enorme festivalagenda. In onze festivalagenda vind je een volledig overzicht van alle festivals die op Pasen en de dagen daaromheen georganiseerd worden.

We wensen iedereen veel festivalplezier, mooi weer en mooie paasdagen!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wave Gotik Treffen

WAVE-GOTIK-TREFFEN VIERT 30E JUBILEUM MET O.A....De 30e editie van Wave-Gotik-Treffen vind dit jaar plaats van 26 tot en met...

Hullabaloo Festival

ARMIN VAN BUUREN HEADLINER OP HULLABALOO FESTIVAL 2023 Hullabaloo Festival heeft bevestigd dat Armin van Buuren de headliner wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.