Wave-Gotik-Treffen viert 30e jubileum met o.a. Thyrfing, Blitzkid en De/Vision

review: Wave Gotik Treffen 2016 Other Day
Wave-Gotik-Treffen viert 30e jubileum met o.a. Thyrfing, Blitzkid en De/Vision
Door RobZ op 03 april 2023 - 15:20 1 De 30e editie van Wave-Gotik-Treffen vind dit jaar plaats van 26 tot en met 29 mei in Leipzig, Duitsland. Zo'n 200 bands en artiesten zullen weer alle facetten van het donkere muziek genre door de hele stad ten gehore brengen.

Inmiddels is een groot deel van de line-up bekent gemaakt, waaronder Blitzkid, Cat Rapes Dog, De/Vision, Deine Lakaien, Frank The Baptist, Frontline Assembly, Shaârghot, The March Violets en Thyrfing. Op onze Wave-Gotik-Treffen 2023 pagina vind je veel meer bevestgide namen.

Naast de concerten is er weer het gebruikelijke gevarieerde programma met Victoriaanse Picknick, Middeleeuwse Markt "Heidnisches Dorf", speciale rondleidingen door musea en begraafplaatsen, klassieke concerten, lezingen en feesten tot in de vroege uurtjes in de beste clubs van de stad.

Tickets voor Wave-Gotik-Treffen 2023 kosten 170 euro per stuk en zijn hier te bestellen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Finntroll news

TWEEDE LADING NAMEN VOOR THE ROCK CIRCUS O.A....The Rock Circus is het nieuwe heavy muziek indoorfestival dat dit jaar zijn...

pasen11234

PASEN 2023: OVERZICHT VAN DE BESTE FESTIVALS TIJDENS... Het paasweekend is in zicht en dat betekent dat de opening van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.