Tweede lading namen voor The Rock Circus o.a. Finntroll, Beast in Black en Imminence

Finntroll news_groot
Tweede lading namen voor The Rock Circus o.a. Finntroll, Beast in Black en Imminence
Door RobZ op 03 april 2023 - 19:43 1 The Rock Circus is het nieuwe heavy muziek indoorfestival dat dit jaar zijn eerste editie op 3, 4 en 5 november 2023 in Den Bosch krijgt. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag. Vandaag wordt de tweede lading namen voor The Rock Circus 2023 bekend gemaakt. Nieuw op het affiche zijn: Beast In Black, Finntroll, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside, Ramkot, As Everything Unfolds, Present Danger en Bizkit Park. Zij voegen zich op de line-up met o.a. Powerwolf, Avatar, Electric Callboy en Epica. Op onze festivalpagina vind je ten allen tijden het overzicht.

Tot nu toe ziet de line-up van The Rock Circus er per dag zo uit:
Vrijdag: Up The Irons, Presents Danger, Bizkit Park
Zaterdag: Powerwolf, Avatar, Beast In Black, Cradle of Filth, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside
Zondag: Electric Callboy, Epica, Finntroll, Ramkot, As Everything Unfolds

In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus een provinciale talentenjacht. De winnaars van de tien deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival. The Rock Circus vindt in het eerste weekend van november plaats in de Brabanthallen van Den Bosch.

De kaartverkoop voor het festival is sinds 13 maart bezig. Dagkaarten kosten 66,60 euro en voor een weekendticket ben je 99,90 kwijt. Hier koop je tickets voor The Rock Circus 2023.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kaderock 2019 news

KADEROCK KONDIGT EERSTE NAMEN AAN EN BREIDT UIT NAAR...Het jaarlijkse popfestival Kaderock, dat dit jaar voor de 26e keer in Den...

Wave Gotik Treffen

WAVE-GOTIK-TREFFEN VIERT 30E JUBILEUM MET O.A.... De 30e editie van Wave-Gotik-Treffen vind dit jaar plaats van 26 tot en met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.