Line-up van Live is Live compleet met o.a Hydrogen Sea en Néomi

Neomi
Line-up van Live is Live compleet met o.a Hydrogen Sea en Néomi
Door tessamaria op 18 april 2023 - 11:41 1 Op zaterdag 24 en zondag 25 juni vindt het Live is Live festival weer plaats. De festivalorganisatie kondigt de laatste vier namen aan die de line-up zullen versterken. Deze acts zullen allemaal op het nieuwe tweede podium de Dageraad spelen, waar Novastar (solo) en Admiral Freebee (solo) al een tijdje geleden voor werden aangekondigd.

De nieuwe toevoegingen aan het programma zijn: Hydrogen Sea, Jasmine Jethwa, Indigo Sparke en Néomí. Eerder werden onder andere The War On Drugs, dEUS, Grace Jones en Balthazar bevestigd voor Live is Live.

Live is Live is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt aan de oevers van Middenvijver in Antwerpen. Het festival richt zich op een breed scala aan muziekstijlen, variërend van rock tot pop en van hiphop tot elektronische dansmuziek. Bezoekers van het festival kunnen genieten van een unieke muziekbeleving, met live optredens van zowel nationale als internationale artiesten op meerdere podia. Naast de muzikale acts zijn er ook diverse andere activiteiten en faciliteiten beschikbaar, zoals foodtrucks, bars en merchandise-stalletjes.

De kaartverkoop voor het festival is al van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Live is Live 2023. Je betaalt €80 voor een dagticket of €140 voor een combiticket (toegang tot beide dagen van het festival).

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer Sziget natuur

ROTTERDAM BLUEGRASS FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET...Op 23, 24 en 25 juni zal het Rotterdam Bluegrass Festival weer plaatsvinden....

koningsdag

KONINGSDAG 2023: OVERZICHT VAN DE BESTE KONINGSDAG... Op woensdag 27 april is het tijd om de 56e verjaardag van Koning...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.