Festival Grasnapolsky 2024 komt met nieuwe namen: o.a. Chibi ichigo

Grasnapolsky
Festival Grasnapolsky 2024 komt met nieuwe namen: o.a. Chibi ichigo
Door Semberendsen op 14 december 2023 - 11:54 1 Met nog minder dan drie maanden te gaan tot de elfde editie heeft Festival Grasnapolsky acht nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Het festival vindt plaats op 7, 8, 9, en 10 maart 2024.

Nieuw op het programma zijn Chibi Ichigo, Donna Blue, néomí, Andert Tysma, Flora Sophi, Vals Alarm, Velocity Made Good, en Vudu Cru op het podium.

Muziekprogrammeur Sam Heegstra licht toe: "Chibi Ichigo wordt toegevoegd als tweede headliner voor Grasnapolsky 2024, benadrukkend ons thema: Grond Om Te Blijven. Haar indrukwekkende groei en artistieke veelzijdigheid maken haar de gedurfde, maar perfecte keuze voor deze afsluitende positie."

Verschillende hoogtepunten keren terug naar Fabriek de Toekomst, waaronder Donna Blue met een nieuwe barok-'n-roll-sound. Andert Tysma, huisarts en voormalig bassist van Thomas Azier, treedt dit jaar op met zijn duo performance. Nieuwe namen zoals néomí, die Nederland betovert met folk-pop, en Velocity Made Good, de Noordelijke wervelstorm-ravers, voegen frisse elementen toe aan het diverse programma.

Naast het muziekprogramma belooft Grasnapolsky een rijk kunstprogramma met creatieve expressie in literatuur, dans, theater, beeldende kunst, performance art, en expedities.

Het festival trapt af op 7 maart in Bungalowpark Landal De Bloemert, met een eigen pre- en nachtprogramma dat vier dagen duurt. Bezoekers kunnen arrangementen kopen voor overnachtingen inclusief festivaltoegang. Ook camper- en caravantickets zijn beschikbaar. Voor een Passe Partout betaal je 137.50 euro.

Reguliere passe-partouts en dagtickets zijn te koop, en pendelbussen rijden van Groningen Centraal Station naar het festivalterrein. Koop hier tickets voor Grasnapolsky 2024.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sjockfestival

NIEUWE NAMEN VOOR SJOCK 2024: O.A. BAD RELIGION EN...De organisatie van Sjock 2024 heeft de eerste 15 namen aangekondigd voor de...

bospop 20191

EERSTE NAMEN BOSPOP 2024: O.A. TOTO, JOHN FOGERTY EN... De eerste namen voor Bospop 2024 zijn onthuld waaronder John Fogerty,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.