6 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023: o.a. Macklemore

Macklemore
6 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023: o.a. Macklemore
Door sjoertb op 19 april 2023 - 11:27 1 Het programma van Pukkelpop 2023 is opnieuw uitgebreid. De festivalorganisatie bevestigt namelijk de komst van onder andere Macklemore. Op zondag 20 augustus staat hij op de Main Stage van Pukkelpop. Als muzikale duizendpoot scoorde deze Amerikaanse rapper wereldhits met 'Thrift Shop', 'Glorious' en 'Can't Hold Us' die intussen deel uitmaken van het collectieve muzikale geheugen.

Op de poster zijn verder de feministische punkband uit Californië Destroy Boys en Bakar, een 29 jarige singer-songwriter uit Londen toegevoegd. Ook postpunk van Dry Cleaning, drum ‘n bass van Kanine, rave-industrial van Charlie Sparks zijn nieuw op de line-up.

Eerder was de komst van onder meer Billie Eilish, Yungblud, Boygenius, Angèle, Limp Bizkit, Joost en 2manydjs al bekendgemaakt. Bekijk het programma tot nu toe in ons Pukkelpop-festivaloverzicht.

Pukkelpop is van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Afgelopen zondag trad Macklemore nog op in AFAS Live en wij waren erbij: Zie hier ons fotoverslag.

Foto: Macklemore in AFAS Live door Eva Ruiten

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jera On Air 2023

JERA ON AIR 2023 COMPLEET MET O.A. JOHN COFFEY EN...Parkway Drive, Rancid, Flogging Molly, Papa Roach, Billy Talent,...

Lowlands 2023

NIEUWE NAMEN VOOR ELEKTRONISCH MUZIEKPROGRAMMA... Lowlands komt vandaag met een nieuwe lading artiesten die het elektronische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.