Left of the Dial voegt o.a Blues Lawyer, Circe en Flat Party toe aan line-up

review: Left of the Dial 2019 Peeping Drexels
Left of the Dial voegt o.a Blues Lawyer, Circe en Flat Party toe aan line-up
Door tessamaria op 24 april 2023 - 13:06 1 Het programma van Left of the Dial 2023 breidt zich steeds meer uit. Met 10 nieuwe toevoegingen staan er op dit moment 49 acts op de festival affiche.

De nieuwe namen: A.S. Fanning, Blues Lawyer, Circe, Flat Party, Grandmas House, Gros Coeur, Max Fulcrum & The Win, Neighbours Burning Neighbours, NZE NZE en Strawbey.

Voor de volledige line-up tot nu toe, verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Left of the Dial 2023.

Het festival vindt dit jaar plaats van 19 t/m 21 oktober op verschillende locaties in het centrum van Rotterdam. Left of the Dial is een showcasefestival waar een podium wordt geboden aan de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek. Er zullen in totaal meer dan 150 bands te zien zijn.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Koop hier je tickets voor Left of the Dial 2023. Je bent €50 kwijt aan een kaartje.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MadNes news

MADNES VOEGT LAATSTE NAMEN TOE AAN HET UITVERKOCHTE...MadNes, het surf en skate muziekfestival, heeft meer namen voor het nieuwe...

Roadburn 2014

VOORVERKOOP ROADBURN FESTIVAL 2024 AL VAN START GEGAAN De voorverkoop voor Roadburn Festival 2024 is al van start gegaan. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.