Voorverkoop Roadburn Festival 2024 al van start gegaan

roadburn
Voorverkoop Roadburn Festival 2024 al van start gegaan
Door tessamaria op 24 april 2023 - 12:19 1 De voorverkoop voor Roadburn Festival 2024 is al van start gegaan. Het festival zal van 18 tot 21 april weer plaatsvinden in het Tilburgse 013. Meestal begint de kaartverkoop pas nadat de eerste namen zijn bekend gemaakt maar de festivalorganisatie houdt rekening met de festivalgangers. Vorig jaar kwam de eerste aankondiging later dan dat ze hadden gewild en dit maakte het lastiger voor de bezoekers om hun trip naar Roadburn te plannen.

Roadburn Festival is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in Tilburg. Het werd voor het eerst gehouden in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds belangrijkste evenementen voor heavy muziek en alternatieve kunst. Het festival richt zich op genres zoals doom metal, stoner rock, psychedelica, post-rock en experimentele muziek en biedt een podium aan gevestigde en opkomende artiesten uit binnen- en buitenland. Afgelopen weekend vond het festival weer plaats in Tilburg.

Je kan hier je 4-dagen ticket voor Roadburn Festival 2024 kopen. Dit ticket kost €244. Deze prijs betaalde je voor een ticket voor de 2023 editie van het festival en zal tot tot 3 juni worden gehandhaafd.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Left of the dial

LEFT OF THE DIAL VOEGT O.A BLUES LAWYER, CIRCE EN...Het programma van Left of the Dial 2023 breidt zich steeds meer uit. Met 10...

Pampus Live

VIJF NIEUWE NAMEN VOOR PAMPUS LIVE O.A. PITOU, EUT... Op zondag 21 mei presenteert Amsterdams popcollectief GRAP samen met Proef...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.