Roadburn kondigt ticketverkoop en eerste namen voor 2024 aan o.a. The Jesus And Mary Chain

Roadburn 2024
Roadburn kondigt ticketverkoop en eerste namen voor 2024 aan o.a. The Jesus And Mary Chain
Door Semberendsen op 24 oktober 2023 - 15:54 1 Het Roadburn Festival is weer terug en zal dit jaar plaatsvinden van 18 april tot en met 21 april. Het festival, zal gehouden worden in het 013-venue in Tilburg. De ticketverkoop voor een ticket van de volledige vier dagen is onlangs gestart. Een vierdaags toegangsbewijs voor het festival is verkrijgbaar voor 259,00 euro, terwijl andere ticketsoorten vanaf 3 november beschikbaar zullen zijn.

Het Roadburn Festival staat bekend om zijn line-up, die een breed scala aan artiesten uit diverse genres omvat. Voor de editie van 2024 kunnen festivalgangers optredens verwachten van o.a.: Agriculture, Chelsea Wolfe, Clipping., Cloakroom, Devil Master, Dodsrit, Fluisteraars, Hexvessel, Khanate, Lankum, Mat McNerney en rThe Jesus And Mary Chain.

Het festival trekt ongeveer 4.500 bezoekers per dag, waarvan ongeveer 75% van buiten Nederland komt. Roadburn heeft ook de steun van de lokale gemeenschap, met lokale bedrijven die de geest van het festival omarmen en samenwerken met de bezoekers.

De kernmissie van Roadburn is het bevorderen van grensverleggende kunst en het creëren van unieke ervaringen voor het publiek en de artiesten. Roadburn 2024 belooft vier dagen vol muzikale ontdekkingen en artistieke experimenten.

Tickets voor Roadburn 2024 kopen kan hier. Vier dagen Roadburn kost je komend jaar 259 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tons Of Rock news

JUDAS PRIEST, PARKWAY DRIVE EN MEER NAAR TONS OF...Het Tons of Rock Festival in Oslo heeft zojuist een voorproefje gegeven van...

ADE 2020 news

AMSTERDAM DANCE EVENT (ADE) KOMT MET DATUMS VOOR... De nieuwe datums voor het Amsterdam Dance Event (ADE) zijn officieel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.