Judas Priest, Parkway Drive en meer naar Tons of Rock en Sweden Rock

Judas Priest
Judas Priest, Parkway Drive en meer naar Tons of Rock en Sweden Rock
Door Semberendsen op 25 oktober 2023 - 13:50 1 Het Tons of Rock Festival in Oslo heeft zojuist een voorproefje gegeven van wat festivalgangers kunnen verwachten tijdens het evenement dat gepland staat voor 26 t/m 29 juni 2023.

Terwijl de volledige line-up nog moet worden onthuld, zijn enkele namen al in de schijnwerpers gezet. Een van de grootste headliners die bevestigd zijn voor het festival is de heavy metalband Judas Priest. Het metalcore genre zal vertegenwoordigd worden door Parkway Drive, een band die bekend staat om hun verpletterende liveshows. Naast deze toppers zijn er nog meer bands aangekondigd voor het festival, waaronder Satyricon, Abbath (Immortal-set), Opeth, Black Debbath, Motorpsycho, Oslo Ess, Better Lovers, Igorrr, Orange Goblin, Rotting Christ, Thundermother, Thy Art Is Murder en While She Sleeps.

Judas Priest en Parkway Drive staan ook op de line up voor het Sweden Rock Festival, een van de grootste rock- en metalfestivals in Scandinavië, met een line-up bestaand uit: Judas Priest, Alice Cooper, Parkway Drive, Avantasia, Bruce Dickinson en Electric Callboy. Het festival vindt plaats van 5 t/m 8 juni in Sölvesborg.

Tickets voor Tons of Rock 2024 zijn hier verkrijgbaar.

Tickets voor Sweden Rock Festival 2024 zijn hier verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Sweden Rock  2024
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Sweden Rock 2024
Tons of Rock 2024
Dynamo Metalfest 2021 news

DIMMU BORGIR, WHITECHAPEL, LEFT TO DIE EN MEER NAAR...De afgelopen tijd is de organisatie van Dynamo Metalfest 2024 druk bezig...

013tilburgklein

ROADBURN KONDIGT TICKETVERKOOP EN EERSTE NAMEN VOOR... Het Roadburn Festival is weer terug en zal dit jaar plaatsvinden van 18 april...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.