ARTIEST: Motorpsycho

Uit: Trondheim - Noorwegen

De geschiedenis van Motorpsycho begint in Trondheim, de derde grootste stad van Noorwegen. Bent Sæther (bas/zang) ontmoet Hans Magnus Ryan (gitaar) en Kjell Runar Jenssen (drum) nadat hij in diverse hardrock bands heeft gespeeld. Ze starten de band en komen in 1990 met hun eerste album. Jenssen stapt uit de band en Håkon Gebhardt vervangt hem.
In 1994 stappen ze af van de progressieve hardrock en spelen ze meer indie-georiënteerde muziek. Uitstekende albums volgen elkaar op en live zijn de Noren een ware sensatie. De diversiteit die de band op haar albums tentoonspreidt, hebben een verder vervolg gekregen. Met een paar bevriende muzikanten presenteert Motorpsycho The International Tussler Society waarmee ze muziek spelen die ze zelf graag horen. Country & western en folk. Onder de titel Motorpsycho Presents: the International Tussler Society brachten de heren de tweede Tussler-plaat uit.

OUDE OPTREDENS VAN Motorpsycho

Beijk alle oude (68) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Motorpsycho

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Motorpsycho. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Motorpsycho

Beijk alle oude (68) oude optredens

FOTO'S VAN Motorpsycho

Foto Motorpsycho te Roskilde 2008 Foto Motorpsycho te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Motorpsycho te Roskilde 2008 Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 23/5 - Effenaar Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 14/4 - Tivoli Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 28/5 - Effenaar
 
Bekijk alle 65 foto's van Motorpsycho

Motorpsycho NIEUWS

Al het Motorpsycho nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: