Drie nieuwe podia op Vierdaagsefeesten maar geen op Plein 1944

Sfeer Vierdaagsefeesten
Drie nieuwe podia op Vierdaagsefeesten maar geen op Plein 1944
Door tessamaria op 25 april 2023 - 14:48 1 Van 15 t/m 21 juli vindt de 53e editie van de Vierdaagsefeesten plaats.De Vierdaagsefeesten is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden tijdens de Nijmeegse wandelvierdaagse. Je kan in Nijmegen genieten van een breed programma verspreid over ruim 40 podia. Er zijn drie nieuwe podia in de stad bij gekomen maar helaas is er geen invulling op Plein 1944 deze editie.

Plein 1944 heeft op het laatste moment besloten geen podium te organiseren dit jaar. Joris Bouwmeister, directeur-bestuurder Stichting Vierdaagsefeesten: 'We betreuren het dat het dit jaar niet gelukt is om weer prachtige programmering neer te zetten op Plein 1944. We onderkennen de problemen die worden genoemd. Het organiseren van een open en gratis toegankelijk evenement zoals Vierdaagsefeesten is juridisch echter complex'. Voorheen zijn onder andere De Staat, Kensington, The Dirty Daddies, Davina Michelle en Navarone te zien geweest op Plein 1944.

Stichting Vierdaagsefeesten gaat samenwerken met organisator van Crotona, Ritchie van de Graaf. Hij zal 'The Outdoor Club' naar het Joris Ivensplein brengen. Het publiek wordt verwelkomt met verschillende genres en clubconcepten.

Braseria Más & Gastrobar de Kade gaan er samen voor zorgen dat het pleintje voor het Besiendershuis aan de Waalkade wordt omgetoverd in 'Más Summer Vibes'. Ruime terrassen mét entertainment zullen zorgen voor een relaxte loungesfeer met swingende jazz, soul, blue grass, latin en straattheater.

Het Mariënburgplein wordt omgetoverd tot 'Holy Ground'. Deze naam is gebaseerd op het feit dat LUX Nijmegen gebouwd is op de begraafplaats van de Kapel. Op dit podium kan je genieten van een variatie aan rootsmuziek zoals soul, gospel, reggae, blues, funk, jazz en rockabily.

Voor de volledige line-up tot nu toe, verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Vierdaagsefeesten 2023.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Manana Manana 2022

20 NIEUWE NAMEN OP MAÑANA MAÑANA 2023: O.A. TIM KNOL...De festivalorganisatie van Mañana Mañana 2023 heeft weer een nieuwe reeks...

MadNes news

MADNES VOEGT LAATSTE NAMEN TOE AAN HET UITVERKOCHTE... MadNes, het surf en skate muziekfestival, heeft meer namen voor het nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.