20 nieuwe namen op Mañana Mañana 2023: o.a. Tim Knol en Ricky Olombelo

Manana Manana persfoto
20 nieuwe namen op Mañana Mañana 2023: o.a. Tim Knol en Ricky Olombelo
Door sjoertb op 26 april 2023 - 10:29 1 De festivalorganisatie van Mañana Mañana 2023 heeft weer een nieuwe reeks namen aangekondigd voor de aankomende editie. 20 stuks maarliefst. Dat brengt het totaal op meer dan 100 acts op het festival.

Zo is Tim Knol nieuw op de line-up, samen met zijn wandelclub. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni kan een selecte groep tickethouders zich aansluiten bij hem en De Wandelclub voor een mooie voettocht rondom het festivalterrein van landgoed Oolde in Laren

Alle nieuw bevestigde acts:
Tim Knol en De Wandelclub, Ricky Olombelo, chef-kok Nel Schellekens (met What The Hek), RHEIN, Roots Rising, Dansen op Kutmuziek, Them Caged Dogs, The 925 (BE), Lena Hessels, Convoi Exceptional, Oh Whale, Vera Bon, Jaber Fayad (SY/NL), ZOOK, Wasted Youth Club, Filosoferen met Ome Frank, Proces-Verbaal, Poëzie Centrale, Lakmoes, De Nedersaksen.

Voor de gehele line-up tot nu toe verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Mañana Mañana 2023.

Van 8 t/m 11 juni 2023 zal het Mañana Mañana festival weer plaatsvinden in Laren (Gelderland). De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Tickets voor Mañana Mañana 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dauwpop1

DAUWPOP VERVANGT PLASTIC BEKERTJES MET PAPIEREN...Het Hellendoornse festival Dauwpop zet een nieuwe stap richting...

Vierdaagse

DRIE NIEUWE PODIA OP VIERDAAGSEFEESTEN MAAR GEEN OP... Van 15 t/m 21 juli vindt de 53e editie van de Vierdaagsefeesten plaats.De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.