Kaartinformatie North Sea Jazz en Dance Valley

Door Marz667 op 11 juli 2008 - 10:21 Het dancefestival Dance Valley, dat zaterdag in recreatiegebied Spaarnwoude wordt gehouden, is bijna uitverkocht. De organisatie adviseert danceliefhebbers die het feest willen bezoeken voor de zekerheid alvast een kaartje in de voorverkoop aan te schaffen. Vorig jaar bezochten ongeveer 44.000 bezoekers het evenement. Met dat aantal was Dance Valley destijds ook uitverkocht. Dit jaar kan de organisatie meer publiek toelaten omdat het meer ruimte tot zijn beschikking heeft.

Voor het festival North Sea Jazz zijn nog een stuk meer kaarten beschikbaar. Dit zijn er op donderdagmiddag naar schatting nog zesduizend. Voor zaterdag zijn alle dagkaarten al uitverkocht, maar voor zowel vrijdag als zondag resteren nog zo'n drieduizend kaarten. "Dat is nog best wat", zegt een woordvoerder van het jazzfestival, dat plaatsvindt in de Rotterdamse Ahoy. "Maar we zijn tevreden, de kaartverkoop loopt goed."

Wil of ga jij naar één van de twee? Laat dit dan weten via je AgendaInfo!suikernews.gif

AFFICHE SUIKERROCK 2008 NU COMPLEETDe line-up van het tweede podium op het Tiense festival Suikerrock is...

recensieplaatje

RECENSIES: SIGUR RÓS, DJ TIËSTO, WEEZER, INFADELS, ... Langzaam maar zeker is de grote release-periode weer aan het aflopen, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.