André Hazes naar Dutch Valley, De Amsterdamse Zomer en de Woerdense VakantieWeek

Andre Hazes Jr.
André Hazes naar Dutch Valley, De Amsterdamse Zomer en de Woerdense VakantieWeek
Door tessamaria op 04 mei 2023 - 11:39 1 André Hazes Jr. kondigt aan om drie live-shows te geven in de aanloop naar zijn concert in Ahoy. Hij zal te zien zijn op De Amsterdamse Zomer op 8 juli, Dutch Valley op 13 augustus en de Woerdense Vakantieweek op 19 augustus.

De zanger begon zijn muzikale carrière na het overlijden van zijn vader, de beroemde volkszanger André Hazes, in 2004. In 2007 kwam zijn eerste single uit en sindsdien heeft hij meerdere albums uitgebracht. André scoorde hits met nummers als 'Leef' en 'Ik Haal Alles Uit Het Leven'. Hazes maakte in maart zijn comeback op het podium nadat hij in het najaar van 2021 moest stoppen met optreden vanwege een burn-out. André kwam ook met een nieuwe single genaamd 'Deel van Mij'. Dit nummer is alvast een voorproefje op het album 'Op Mijn Lijf Geschreven', dat later dit jaar uitkomt.

Koop hier je kaarten voor André Hazes Jr. op De Amsterdamse Zomer. Je bent hier tussen de €63 en €78 kwijt aan een ticket.

Schaf hier je tickets aan om André Hazes Jr. op Dutch Valley te zien. Dit kaartje kost je €58,75.

Ook is hij op 19 augustus tijdens de Woerdense VakantieWeek te zien. De ticketprijs voor dat optreden bedraagt €25.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wildeburg Festival

WILDEBURG 2023 MAAKT HELE LINE-UP BEKEND: O.A.... Wildeburg landt deze zomer weer in Flevoland. Het festival gaat 60 uur...

Altın Gün

NIEUWE NAMEN EN BLOKKENSCHEMA DOWN THE RABBIT HOLE... Het programma van Down The Rabbit Hole is nu inzichtelijk gemaakt op de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.