Pennywise en Bizkit Park nieuw op het affiche van Lokerse Feesten

Pennywise
Pennywise en Bizkit Park nieuw op het affiche van Lokerse Feesten
Door RobZ op 05 mei 2023 - 14:56 1 Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een mix van Belgische en internationale artiesten zal afreizen naar de Belgische stad Lokeren. Al eerder werden Goldband, The Opposites en Blur bevestigd om op te treden op het zomerse festival.

Vandaag is er meer duidelijkheid gekomen over het programma van woensdag 9 augustus. Pennywise en Bizkit Park vervoegen zich bij het eerder aangekondigde Cypress Hill (30 years Black Sunday) en Stikstof. De kaartverkoop voor de festivaldag van Lokerse Feesten is reeds begonnen. Hier koop je tickets die voor 9 augustus 50 euro kosten. 10 dagen Lokerse Feesten kost je 230 euro.

De Lokerse Feesten is een jaarlijks terugkerend festival. Het festival duurt 10 dagen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. In het verleden waren grote namen als Iggy Pop, Pixies, The Prodigy en Snoop Dogg te bewonderen op het podium in Lokeren. Het festival biedt een breed programma aan muzikale acts, waaronder rock, pop, dance en hip-hop. Al eerder werden Goldband, Placebo, Anouk, Skunk Anansie, The Opposites en Blur bevestigd om op te treden op het zomerse festival.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Big Rivers Festival)news

BIG RIVERS FESTIVAL 2023 MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND...Het Big Rivers festival is een van de grootste gratis toegankelijke...

meraluna201festivalinfo

LINE-UP M'ERA LUNA COMPLEET VOOR TWEE DONKERE DAGEN... M'era Luna festival staat weer in de planning voor 12 en 13 augustus 2023....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.