Big Rivers Festival 2023 maakt eerste namen bekend o.a. Harlem Lake en The Pulitzers

Harlem Lake
Big Rivers Festival 2023 maakt eerste namen bekend o.a. Harlem Lake en The Pulitzers
Door kimvanderzon op 08 mei 2023 - 10:55 1 Het Big Rivers festival is een van de grootste gratis toegankelijke evenementen van Nederland. Het festival vind plaats van 7 t/m 9 juli. De historische binnenstad van Dordrecht vormt het unieke decor van het festival. Ieder jaar vinden meer dan 140.000 bezoekers hun weg naar de stad en genieten zij van een brede programmering met meer dan 150 acts op 10 podia.

De eerste namen zijn; Harlem Lake, The Pulitzers, Mark Foggo, Copchase, David Vunk, Philou Louzolo, Dam Swindle en CinCity.

Big Rivers werkt dit jaar voor het eerst samen met jongerenfestival het Monument. Die een plek krijgen in de programmering tijdens het festival. Alle podia staan verdeeld door het centrum. Nieuw is een podium onder de Zwijndrechtse brug.

Het festival is gratis toegankelijk.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



zeelandnews.gif

ELF ZEEUWSE FESTIVALS ORGANISEREN SAMEN GOUDEN...Er worden meer dan dertig pop- en muziekfestivals georganiseerd in de...

Lokerse Feesten news

PENNYWISE EN BIZKIT PARK NIEUW OP HET AFFICHE VAN... Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.