Programma Pampus Live compleet met Bob uit Zuid en Bumble B. Boy; Win 2 tickets!

Bumble B. Boy
Programma Pampus Live compleet met Bob uit Zuid en Bumble B. Boy; Win 2 tickets!
Door kimvanderzon op 16 mei 2023 - 12:16 1 Komende zondag 21 mei is het zover dan wordt het Forteiland Pampus omgetoverd voor het festival Pampus Live! Vandaag voegde het festival de laatste namen twee toe aan de line-up en maakt het en passent de timetable bekend.

Nieuw op de line-up zijn: Bob uit Zuid en Bumble B. Boy. Deze artiesten komen bovenop de al eerder aangekondigde namen: Personal Trainer, Pitou, Loupe, EUT, CHARLOT, Lena Hessels, Ciao Lucifer, Bongloard, Huub Prins en Keenan Mundane.

Bekijk hier het tijdschema en check wanneer wanneer jouw favoriete act speelt!

Van indie-elektronische tunes in het fort, tot een zonsondergang met gitaargeweld op het plein. Tijdens Pampus Live word je van alle kanten omringd door muziek. Met vele kamers, hoekjes en gaatjes is er overal wel iets te beleven.

Pampus Live is enkel bereikbaar per veerboot. Deze vertrekt vanaf Muiden en IJburg. Bij aankoop van een festivalticket reserveer je tevens je plek op de veerboot. Koop hier je [url2=]tickets voor Pampus Live 2023. Voor een ticket betaal je €18,50 wanneer je vanuit Muiden vertrekt en €22,50 vanuit Amsterdam IJburg. Deze prijs is inclusief bootreis heen en weer.

We mogen 2 tickets weggeven voor Pampus Live met vertrek van de veerboot om 14:30 vanaf Muiden.
Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Pampus Live'.

Meedoen aan deze winactie kan tot vrijdag 19 mei 12:00 uur. Hierna nemen we contact op met de gelukkige winnaar.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBig Rivers Festival)news

PROGRAMMA BIG RIVERS 2023 IS BEKEND O.A. CINCITY EN...Ook dit jaar is er weer een editie van Big Rivers . Van vrijdag 7 juli tot...

festivalinfonieuwlogo

HEMELVAART 2023: OVERZICHT VAN BESTE FESTIVALS... Het Hemelvaartsweekend komt eraan, en dat betekent dat onze festivalagenda...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.