7 nieuwe namen voor Suikerrock: o.a. Prins S. en De Geit en Chibi Ichigo

Prins S. en de Geit
7 nieuwe namen voor Suikerrock: o.a. Prins S. en De Geit en Chibi Ichigo
Door kimvanderzon op 17 mei 2023 - 10:43 1 De organisatie van Suikerrock heeft nieuwe namen onthuld voor de aankomende editie. De traditionele Suikerrock familie-dag op zondag blijft ook in 2023 behouden. De nieuwe namen zijn; Silver Sisters, Ilse Liebens, het trio Prins S. en De Geit, Chibi Ichigo, Jakomo, Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld en 2 Fabiola.

Eerder was al bekend dat onder meer Bastille, Arsenal, Bazart, Goldband, Merol en Sophie Straat op het festival te zien zullen zijn. Bekijk hier de line-up in ons Suikerrock-festivaloverzicht.

Met drie podia, meer dan 50 concerten en meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is Suikerrock één van de grotere Belgische muziekfestivals. Het festival vindt plaats van 4 t/m 6 augustus 2023 op het Bietenplein aan de Suikerraffinaderij in Tienen.

Tickets voor Suikerrock 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Prins S. en de Geit op Bevrijdingspop Haarlem 2023 door Tim van Veen

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Suikerrock 2023
Tickets Suikerrock 2023
Suikerrock 2023
Crammerock

EERSTE NAAM CRAMMEROCK 2023: NOEL GALLAGHER'S HIGH... Crammerock heeft de eerste naam aangekondigd voor de aankomende editie in...

Big Rivers Festival)news

PROGRAMMA BIG RIVERS 2023 IS BEKEND O.A. CINCITY EN... Ook dit jaar is er weer een editie van Big Rivers . Van vrijdag 7 juli tot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.