Eerste naam Crammerock 2023: Noel Gallagher's High Flying Birds

Noel Gallagher’s High Flying Birds
Eerste naam Crammerock 2023: Noel Gallagher's High Flying Birds
Door sjoertb op 17 mei 2023 - 10:49 1 Crammerock heeft de eerste naam aangekondigd voor de aankomende editie in 2023: Noel Gallagher's High Flying Birds. Op zaterdag 2 september zal de groep als headliner op de tweede festivaldag spelen van het Belgische festival.

Noel Gallagher is een van de meest iconische muzikanten van de jaren 90 tot nu. Samen met zijn broer vormde hij Oasis, een van de meest invloedrijke bands uit het Verenigd Koninkrijk. In 2023 is hij met zijn solo project “Noel Gallagher's High Flying Birds” toe aan zijn vierde album. Na een wereldwijde tour met optredens op onder meer Glastonbury komt de band nu naar België.

Crammerock 2023 vindt plaats in Stekene op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september. De ticketverkoop start op zaterdag 20 mei om 10 uur via de website van het festival. Meer namen voor Crammerock worden binnenkort bekendgemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Werfpop

WERFPOP 2023 MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND: O.A....Op 8 juli 2023 zal Werfpop voor de 41ste keer plaatsvinden in het Leidse...

Suikerrock 2023

7 NIEUWE NAMEN VOOR SUIKERROCK: O.A. PRINS S. EN DE... De organisatie van Suikerrock heeft nieuwe namen onthuld voor de aankomende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.