Nieuwe namen Crammerock 2023: o.a. Miles Kane, Pendulum en Circa Waves

Miles Kane
Nieuwe namen Crammerock 2023: o.a. Miles Kane, Pendulum en Circa Waves
Door sjoertb op 19 juli 2023 - 10:48 1 Crammerock, dat plaatsvindt op vrijdag 1 en zaterdag 2 september in Stekene, heeft bijna al zijn tickets verkocht. Nu zijn er maar liefst 12 nieuwe acts aan de line-up toegevoegd. Ook in 2023 blijft het festival trouw aan zijn reputatie om een gevarieerd en hoogwaardig muziekprogramma te presenteren.

Op vrijdag 1 september zullen onder andere Pendulum (dj-set), Miles Kane, Venbee, Caity Baser, Pommelien Thijs, Meau, Bente en Omdat Het Kan & Average Rob optreden. En voor de zaterdag, 2 september, zijn Circa Waves, Mayorga, Sevn Alias en Cho aan de line-up toegevoegd.

Eerder werden al onder meer Noel Gallagher’s High Flying Birds, Heideroosjes, White lies, Daan, Goose, Merol en Selah Sue aangekondigd. Ongeveer de helft van de acts is nu bekend. Meer namen voor Crammerock worden later bekendgemaakt.

Weekendtickets en Zaterdagtickets zijn uitverkocht. De laatste vrijdagtickets hier zijn te koop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2023

LAATSTE NAMEN LOWLANDS 2023: O.A. SOPHIE STRAAT EN...Over een paar weken is het tijd voor Lowlands 2023 ! De organisatie vindt...

Explore The North 2020

FESTIVAL EXPLORE THE NORTH 2023 BEVESTIGT O.A.... Explore the North is een interdisciplinair festival in Leeuwarden dat dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.