Laatste namen Lowlands 2023: o.a. Sophie Straat en Bombino

review: Opstaan Met: Sophie Straat - 05/02 - Podium Victorie
Laatste namen Lowlands 2023: o.a. Sophie Straat en Bombino
Door sjoertb op 19 juli 2023 - 11:09 1 Over een paar weken is het tijd voor Lowlands 2023! De organisatie vindt het daarom hoog tijd voor de laatste 11 namen. Soul, indiefolk, r&b en smartlappen zitten erbij.

Bombino, 070 Shake, Sophie Straat, AVA (DJ-set), Cherise, Emojiii, Christian Lee Hutson, Fanfara Station, Ploegendienst, They Hate Change en Mandy, Indiana zijn zojuist bevestigd. Het blokkenschema, nachten in Heineken en Lima en het donderdagprogramma volgen nog binnenkort.

Op 18, 19 en 20 augustus is Lowlands terug in Biddinghuizen. Het festival was heel snel uitverkocht na de eerdere aankondiging dat onder andere Billie Eilish, Nothing But Thieves, Charlotte de Witte, Foals, Florence + The Machine, Underworld, YUNGBLUD en King Gizzard & The Lizard Wizard optreden. Bekijk de hele Lowlands line-up in het festivaloverzicht.

Er is nog kans om toch nog een Lowlands ticket te scoren is het resale platform van Ticketmaster. Deze kan je hier vinden.

Foto: Sophie Straat door Irwan Notosoetarso

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



indiestadlogo

NIEUW FESTIVAL INDIESTAD FEST IN PARADISO MET O.A....In Paradiso is er een nieuw festival: Indiestad Fest , een jaarlijks...

Crammerock

NIEUWE NAMEN CRAMMEROCK 2023: O.A. MILES KANE,... Crammerock , dat plaatsvindt op vrijdag 1 en zaterdag 2 september in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.