Nieuw festival Indiestad Fest in Paradiso met o.a. Geese

Geese
Nieuw festival Indiestad Fest in Paradiso met o.a. Geese
Door sjoertb op 19 juli 2023 - 11:45 1 In Paradiso is er een nieuw festival: Indiestad Fest, een jaarlijks terugkerend festival georganiseerd door Indiestad, speciaal voor nieuwsgierige muziekliefhebbers. Op zondag 24 september kun je in Paradiso genieten van een diverse line-up met opkomende indie-artiesten in uiteenlopende genres, van elektronische pop tot stevige punk.

Het programma bestaat dit jaar uit electropop van Tachys, de manische mix van krautrock en punk van Fat Dog, postpunk van Geese, elektronische indiepop van Teleman, poppy rock van DURRY, punkband DITZ, altpopster Glüme, melancholische indie van Gloria de Oliveira en hardcoreband Hammok.

Tickets voor Indiestad Fest 2023 zijn hier verkrijgbaar. Toegang tot dit evenement is gratis voor bezitters van de Indiestadpas 2023.

Foto: Geese op Lowlands 2022 door Irwan Notosoetarso

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop 2023

PUKKELPOP BREIDT LINE-UP UIT MET O.A. PLOEGENDIENST...De organisatie van Pukkelpop heeft nieuwe namen aangekondigd voor de...

Lowlands 2023

LAATSTE NAMEN LOWLANDS 2023: O.A. SOPHIE STRAAT EN... Over een paar weken is het tijd voor Lowlands 2023 ! De organisatie vindt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.