Pukkelpop breidt line-up uit met o.a. Ploegendienst en The Hickey Underworld

review: Pukkelpop 2022 - zondag Oscar And The Wolf
Pukkelpop breidt line-up uit met o.a. Ploegendienst en The Hickey Underworld
Door sjoertb op 19 juli 2023 - 13:34 1 De organisatie van Pukkelpop heeft nieuwe namen aangekondigd voor de aankomende editie. Eerder waren al The Killers, Dropkick Murphys, Limp Bizkit, Florence + The Machine, Nothing But Thieves, Tom Odell, Billie Eilish en King Gizzarad & The Lizard Wizard bekendgemaakt.

Op de donderdag komt de Antwerpse band The Hickey Underworld erbij. Op vrijdag zijn twee acts nieuw op het progamma: het Duitse elektronische duo FJAAK en de punk-band Ploegendienst rondom artiest en Smib-oprichter Ray Fuego. Op zaterdag wordt de line-up uitgebreid met de Finse synthpop-band Tarkastaja en Belgische dj en producer Faisal. Op zondag is Franse technofenomeen Trym ook van de partij. Oliver Malcolm moet helaas afzeggen en is er niet bij dit jaar.

Pukkelpop is van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Het festival is hard op weg helemaal uitverkocht te raken. De combi-tickets zijn inmiddels allemaal weg. Er zijn enkel nog wat dagtickets verkrijgbaar.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Elrow confetti

MCDONALD’S OP FESTIVALS MACUMBA EN ELROWOp Vunzige Deuntjes was McDonald’s voor het eerst aanwezig met ‘The Big M’....

indiestadlogo

NIEUW FESTIVAL INDIESTAD FEST IN PARADISO MET O.A.... In Paradiso is er een nieuw festival: Indiestad Fest , een jaarlijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.