Vijf nieuwe namen voor Metropolis Festival in Rotterdam

Metropolis Festival news_groot
Vijf nieuwe namen voor Metropolis Festival in Rotterdam
Door tessamaria op 24 mei 2023 - 11:55 1 Op zondag 2 juli vindt het Metropolis Festival weer plaats in Rotterdam. De festivalorganisatie maakt vijf nieuwe namen bekend. Twee Ghanese acts en drie acts uit Rotterdam zelf.

De nieuwe namen: Brintex Collective, Florence Adooni, Gyedu-Blay Ambolley & his Sekondi band, Library Card en Ruwhel & De Bigi Blues Band.

Voor de gehele line-up tot nu toe verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Metropolis Festival 2023.

Het Metropolis Festival is een jaarlijks muziekevenement dat plaatsvindt in de stad Rotterdam. Het hart van het festival is het muziekpodium, waar bands en soloartiesten uit diverse genres optreden. Van rock tot pop, van elektronische muziek tot hiphop, er is voor elk wat wils. Naast de muziekpodia is er ook ruimte voor verschillende andere activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van foodtrucks met heerlijk eten en verfrissende drankjes, terwijl ze rondlopen en de vele kraampjes met merchandise en lokale kunstwerken verkennen. Er zijn ook creatieve workshops en interactieve installaties waar bezoekers hun artistieke kant kunnen ontdekken.

Het Metropolis Festival is gratis toegankelijk.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2023

LOWLANDS MAAKT COMEDYPROGRAMMA BEKEND: O.A. MARTIJN...Lowlands maakt vandaag het Comedyprogramma bekend voor de aankomende editie...

Pukkelpop 2023

PUKKELPOP ZET 27 NIEUWE ACTS OP DE POSTER: O.A.... Het programma van Pukkelpop is zojuist gegroeid met 27 namen erbij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.