9 nieuwe namen voor Absolutely Free Festival o.a. Dan Deacon en Purrses

Dan Deacon
9 nieuwe namen voor Absolutely Free Festival o.a. Dan Deacon en Purrses
Door tessamaria op 26 mei 2023 - 14:53 1 Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus zal het Absolutely Free Festival weer plaatsvinden. De twee reeks van 9 namen die op de C-mine site in Genk gaan optreden zijn nu bekend.

De 9 nieuwe namen: Dan Deacon, Baby's Berserk, Purrses, Kleine Crack & Slagter, Egidius, Hanne, Sergeant, Affaire en DJ Eppo.

Het Absolutely Free Festival is een jaarlijks terugkerend Belgisch muziekfestival. Het festival staat bekend om zijn gevarieerde line-up, waarbij zowel lokale als internationale artiesten optreden. Naast de muzikale optredens zijn er ook verschillende foodtrucks en activiteiten voor jong en oud. Het festival heeft als doel om muziekliefhebbers uit alle lagen van de bevolking samen te brengen en te laten genieten van de diverse muziekscene.

Zoals de naam al een beetje verklapt is Absolutely Free Festival gratis toegankelijk.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHelldorado 2022

HELLDORADO MAAKT 5 NIEUWE NAMEN BEKEND O.A. SACRED...HELLDORADO is terug in november. Voor de vierde keer zal indoor rockfestival...

Mixtream Festival 2022

NIEUWE NAMEN MIXTREAM FESTIVAL 2023: O.A. GOTU JIM,... Het programma van Mixtream Festival 2023 heeft er zes acts bij: DJ Je...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.