Nieuwe namen Mixtream Festival 2023: o.a. Gotu Jim, DJ Je Moeder, Zena-Rae en Yue

Mixtream Festival 2022
Nieuwe namen Mixtream Festival 2023: o.a. Gotu Jim, DJ Je Moeder, Zena-Rae en Yue
Door sjoertb op 26 mei 2023 - 13:59 1 Het programma van Mixtream Festival 2023 heeft er zes acts bij: DJ Je Moeder, Gotu Jim, Zena-Rae, Yue, The Zanders en Serotonia. Onlangs werden de eerste namen onthuld waaronder Triggerfinger-zanger Ruben Block en DJ Gladde Paling.

Rapper Gotu Jim scoorde met nummers als 'Oranje Etiket', 'Chimi uit het Zuiden' en 'Tweede Klas Shit'. Op zijn nieuwe album ‘Niet Geslapen, Wel Gedoucht’ neemt hij je verder mee in zijn belevingswereld. DJ Je Moeder is met haar 58 rondjes om de zon een unieke verschijning tussen haar dj-collega’s. Ze draait hiphop, r&b, soul en natuurlijk een vleugje ‘herinnert u zich deze nog’? en krijgt daarmee gegarandeerd de voetjes van de vloer.

De Alkmaarse beeldend kunstenaar en DJ Zena-Rae was vorig jaar nog met haar graffiti-spuitbus de hekken mooier aan het maken, dit jaar draait ze op het Dance-podium. De vrolijke energie van de band The Zanders past helemaal in de zomerse sferen van Mixtream. De band Serotonia brengt haar eigen versie van melodic metalcore. Drum & Bass DJ Yue schopte het al helemaal tot optredens in Nieuw-Zeeland, in augustus komt ze naar Heerhugowaard.

Het complete programma van het festival is terug te vinden in het Mixtream Festival-overzicht. Op zondag 27 augustus vindt Mixtream Festival 2023 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Binnenkort worden er meer namen bekendgemaakt van het artiestenprogramma waaronder feestelijke afsluiters voor het hoofdpodium en het dance-podium.

Foto: Mixtream Festival 2022 door Irwan NotosoetarsoAltijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDan Deacon

9 NIEUWE NAMEN VOOR ABSOLUTELY FREE FESTIVAL O.A....Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus zal het Absolutely Free Festival weer...

Dauwpop

DAUWPOP PRESENTEERT TWEE NIEUWE AREA'S EN BREIDT... Het festival Dauwpop mag al bijna de deuren openen. Op 2 en 3 juni zijn er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.