Dauwpop presenteert twee nieuwe area's en breidt camping uit

Dauwpop Sfeer Publiek
Dauwpop presenteert twee nieuwe area's en breidt camping uit
Door tessamaria op 26 mei 2023 - 11:03 1 Het festival Dauwpop mag al bijna de deuren openen. Op 2 en 3 juni zijn er meer dan 60 artiesten te zien in de bossen van Hellendoorn. Ze presenteren twee nieuwe area's en breiden de camping uit.

Dit jaar brengt Dauwpop twee nieuwe gebieden met de namen Hotel Vegas en BEUK. In Hotel Vegas is iedereen welkom die houdt van rauwe gitaren, punk, garagerock, shoegaze en andere genres waarbij het gevoel en de energie belangrijker zijn dan technische vaardigheden of complexe gitaar- en drumsolo's. BEUK is de perfecte plek voor liefhebbers van house, techno en andere vormen van elektronische dance en house. BEUK biedt een atmosfeer die doet denken aan een duistere club in Berlijn.

Camping WAUD overstijgt de verwachtingen met het aantal campinggasten. Er werden circa 1.250 campinggasten verwacht maar inmiddels hebben meer dan 1.900 kampeerders een plekje geboekt. De organisatie heeft in overleg met de omgeving de camping verder uit te breiden.

Op zaterdagochtend kunnen de campinggasten op Dauwpop zich verheugen op een speciale wekker: niemand minder dan professioneel scheidsrechter Bas Nijhuis zal hen wekken en onderdompelen in de onmiskenbare sfeer van Dauwpop. Met zijn kenmerkende enthousiasme en ongeëvenaarde passie zal Bas Nijhuis de kampeerders op een levendige manier uit hun tent halen, waardoor ze vol energie aan de dag kunnen beginnen.

Er zijn nog tickets voor het festival verkrijgbaar. Schaf hier je kaarten voor Dauwpop 2023 aan. Je bent tussen de €35,67 en €145,67 kwijt aan een ticket.

Check hier de line-up van Dauwpop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dauwpop 2023
Tickets Dauwpop 2023
Dauwpop 2023
Mixtream Festival 2022

NIEUWE NAMEN MIXTREAM FESTIVAL 2023: O.A. GOTU JIM,...Het programma van Mixtream Festival 2023 heeft er zes acts bij: DJ Je...

Fabrique Mozaique

FABRIQUE MOZAÏQUE IN ROTTERDAM KOMT MET EERSTE NAMEN... De vierde editie van Fabrique Mozaïque in M4H vindt plaats op zaterdag 2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.