Mumford & Sons vervanger Stromae op Rock Werchter; Ook Froukje en Berre krijgen plek op affiche

Mumford & Sons
Mumford & Sons vervanger Stromae op Rock Werchter; Ook Froukje en Berre krijgen plek op...
Door RobZ op 05 juni 2023 - 16:04 1 De kogel is door de kerk! Rock Werchter heeft in Mumford & Sons de vervanger gevonden van Stromae op Rock Werchter. Mumford & Sons zouden vanaf begin juli toeren in Europa. Ze reizen speciaal voor Rock Werchter enkele dagen eerder af.

Ook Froukje en Berre krijgen een plek op het affiche van Rock Werchter 2023. Froukje vervangt Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Froukje staat op donderdag 29 juni op de Main Stage. Ten slotte zal Berre op vrijdag 30 juni KluB C openen. Van TikTok naar Werchter. Voor de singer-songwriter is het een nieuwe stap in de veroveringstocht.

Op onze Rock Werchter 2023 pagina vind je de gehele Rock Werchter 2023 line-up. Het festival 2023 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. Combitickets, dagtickets voor zaterdag en dagtickets voor zondag zijn uitverkocht. Er zijn nog beperkt dagtickets voor donderdag en vrijdag beschikbaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Halestorm2

NIEUWE NAMEN THE ROCK CIRCUS O.A. HALESTORM, BLACK...The Rock Circus is het nieuwe heavy muziek indoorfestival dat dit jaar zijn...

Appelpop 2023

PROGRAMMA GRATIS APPELPOP COMPLEET MET O.A. RACOON,... Appelpop maakte afgelopen weekend de laatste namen bekend voor hun 30e...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.