Nieuwe namen The Rock Circus o.a. Halestorm, Black Veil Brides en Beyond The Black

review: Halestorm - 20/11 - AFAS Live Halestorm
Nieuwe namen The Rock Circus o.a. Halestorm, Black Veil Brides en Beyond The Black
Door kimvanderzon op 06 juni 2023 - 10:25 1 The Rock Circus is het nieuwe heavy muziek indoorfestival dat dit jaar zijn eerste editie op 3, 4 en 5 november 2023 in Den Bosch krijgt. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag. Vandaag wordt de derde lading namen voor The Rock Circus 2023 bekend gemaakt. Nieuw op het affiche zijn: Halestorm, Black Veil Brides, Beyond The Black, Ankor en de eerste acht talent tour bands.

Dat zijn 2Destroy, Baneham, Below The Surface, Dan And the Middle Men, Hallowed Fire, Nephylim, Release The River en The Apologist. Er komen nog twee talent tour bands bij. Op onze festivalpagina vind je ten allen tijden het overzicht.

Tot nu toe ziet de line-up van The Rock Circus er per dag zo uit:
Vrijdag: Up The Irons, Presents Danger, Bizkit Park
Zaterdag: Powerwolf, Avatar, Beast In Black, Cradle of Filth, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside, Black Veil Brides, Halestorm, Beyond The Black, Ankor, Below The Surface, Hallowed Fire, Nephylim, Release The River, The Apologist
Zondag: Electric Callboy, Epica, Finntroll, Ramkot, As Everything Unfolds, 2Destroy, Baneham, Dan And the Middle Men

In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus een provinciale talentenjacht. De winnaars van de tien deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival. The Rock Circus vindt in het eerste weekend van november plaats in de Brabanthallen van Den Bosch.

De kaartverkoop voor het festival is sinds 13 maart bezig. Dagkaarten kosten 66,60 euro en voor een weekendticket ben je 99,90 kwijt. Hier koop je tickets voor The Rock Circus 2023.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Huntenpop news

HUNTENPOP 2023 BREIDT LINE-UP UIT MET O.A. KRAANTJE...Huntenpop vindt plaats in Ulft op 11 en 12 augustus 2023. Het festival, dat...

Rock Werchter 2023

MUMFORD & SONS VERVANGER STROMAE OP ROCK WERCHTER;... De kogel is door de kerk! Rock Werchter heeft in Mumford & Sons de...

REACTIES

Avatar romy74
di 06 jun 2023 11:44

romy74 vrijdag 3 bands zaterdag 16 bands hmmmz

 0
Avatar RobZ
di 06 jun 2023 15:54

RobZ romy74 schreef:
vrijdag 3 bands zaterdag 16 bands hmmmz


Vrijdag 3 november is een soort van opwarmdag volgens mij. Er zijn ook geen dagtickets voor te koop. Voor de zaterdag en zondag wel.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.